keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kolmatta kertaa Shannon

Keskiviikon iltapäivätunnille sain taas Shannonin. Mikäs siinä, se on näistä tähänastisista helpoin ja suoraviivaisin. Keli lämpeni sangen kuumaksi ja vaihdoin turvaliivin alle (kuivan) topin. Kameran kanssa oli taas säätöä (muistikortti täynnä), joten jätin sen matkasta.

Nyt aloitettiin reissu eri suunnasta. Pari hyppyä alle ja superpitkä käyntipätkä. Sitten tuttuja esteitä, alapeltoa, isompiakin hyppyjä ja vihdoin pari "kauhupolkua". Ihan mukavastihan ne menivät, tosin jos Shannonin päästi yhtään pitkäksi niin takaisin saaminen oli vähän hankalaa. Laakahevonen teki laakahyppyjä ja välillä töpötti juuresta varmuuden vuoksi. Ei näitä onneksi tainnut tulla kuin 3 mutta ei päästy täydellisyyteen.

Loppureissusta hypättiin vihdoin myös kapea tynnyri ja vallihautamuuri. Harmillisesti isolle esteelle roikaistiin kaukaa enkä ollut hypyssä mukana. Tämän jälkeen töpötettiin vielä laakana yksi paikkoponnistus. Näitä ennen sain hypätä joukon ekana pari kertaa. Kummasti tamman pahin imu sammui siinä. Päästiin silti ihan asiallisesti yli.

Ongelmia:
pari laakahyppyä
reippaammasta vauhdista hankala saada takaisin
sarvesta meinasi mennä vasemmalta ohi

Parannusta:
kaikesta helposti yli
ihanan suoraviivainen
ihanan kuuma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora