perjantai 3. kesäkuuta 2016

Cross country last time

Perjantaina käytiin vielä aamuhyppelyt. Saatiin tämä alehintaan 45 e. Ratsuiksi jokainen sai toivomansa suosikkihepan. Mulle siis tasainen ja luotettava Shannon. Koska olkapäät punoitti yhä hieman niin pidin t-paidan päällä ja hihat aloillaan. Keli oli onneksi puolipilvinen, sillä aurinkorasvasta huolimatta käsivarsia kuumotti pahasti.

Shannon karsinassaan.

Aloitettiin taas perinteisesti. Sitten hypättiin delfiiniä. En ottanut alamäessä raviin ja meinasi kaarre punaisille mennä pitkäksi. Siinä oli kielto lähellä mutta sain tamman kuitenkin osumaan esteelle eikä se näemmä ollut kovin nuuka lähestymisen laadusta. Hypättiin myös hauta, muuri, alashypyt veteen, ja vesitehtävä. Veteen piti mennä esteen jälkeen ravissa ja siinä piti ottaa aika kovasti kiinni että ravi löytyi. Tänään Shannon oli ihan erilailla pomppimassa liikkeelle kuin aiemmin. Mutta se oli vaan hauskaa.

Kahden esteen suoralla pyysin taas välissä vähän eteen. Nyt otin hyvissä ajoin kiinni ja sain tamman takaisin kuulolle eikä tultu ristikkoa laakahypyllä. Jee! Myös 1 laukan sarja tuli nyt sujuvasti yhdellä askeleella. Tämän päivän yllätys oli että ainakin kahdesti sain laukkaa nostaessa oikean laukan. Vau!

Toki väliin tuli vähän huonompiakin hyppyjä muttei mitään epävarmaa. Oikea laukka ja tunne säädeltävyydestä korvasivat pienen välihapuilun. Pääosin oli helppoa, sujuvaa ja luottavaista. Tänään kyllä tuntui että hypättiin aika vähän. Puolisentoista tuntia kuitenkin meni.

Tunnin jälkeen Shannonin suupielestä löytyi hiertymä. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä aiheutin sen itse vetämällä ohjista. Anteeksi tamma. Toivottavasti paikkasivat hyvin.

Tämän kerran jälkeen olin yhä nollilla. Meidän porukan ainoa, joka selvisi ilman kieltoja koko reissusta.

Ongelmia:
pidätteet ei aina menneet kovin herkästi läpi
yksi ihan kamala lähestyminen mutta hepo pelasti ja hyppäsi

Parannusta:
sain säädettyä laukkaa
sarja meni nätisti
nousi oikeaa laukkaa
aika vaivatonta ja helppoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora