maanantai 2. marraskuuta 2015

Rannesuojat ei tuoneet autuutta

Maanantain koulutunnille sain Ressun. Ei hirveä yllätys. Poni oli mennyt yhden tunnin jo aiemmin. Pikun puunauksessa meni aikaa, joten tytöt onneksi varustivat Ressun valmiiksi. Ratsukoita tunnilla oli 4. Lämmintä +7. Pilkkopimeää.

Tänään varustauduin vihdoin rannesuojilla, niistä kun on ollut niin paljon puhetta. Vaan osasin niistä huolimatta taivuttaa ranteitani. Siihen eivät siis auttaneet.

Poni oli tänään jäykähkö ja jännittynyt. Samaan tapaan patistelin kuin aiemminkin. Tänään vaan tuntui tuottavan vielä huonommin tulosta. Poni jäkitti lisää ja minä turhauduin.

Taisi olla tänään kun mentiin etäisesti KN:n tehtäviä. Pysähdyksiä ja käyntisiirtymiä ravista. En näemmä edelleenkään osaa laskea käyntiaskelia. Laukat tehtiin yksitellen. Nosto lyhyeltä sivulta, lävistäjä. Laukkaympyrä päätyyn. Laukassa Ressu kyllä eteni muttei se kovin sulavaa ollut. Itse taas heiluin tarpeettomasti kyydissä enkä edes huomannut moista. Alaspäin siirtymissä piti varoa töksähtelyä. Sitä saatoin vahingossa opettaa Ressulle viimeksi.

Tunnin jälkeen en ollut kovin tyytyväinen. Edelliset pari kertaa tuntuivat paremmilta. Vaikka tänään poni liikkuikin reippaammin kuin viikonloppuna.

Ongelmia:
ei tullut tänään kovin rentoa
ranteet meni suojista huolimatta mutkalle

Parannusta:
Ressu suoritti tehtävät ihan asiallisesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora