perjantai 20. marraskuuta 2015

Puolittain ratsastamista kurassa

Perjantaina päädyin taas tuplatunnille. Opena kummallakin oli maanantain esteope. Ekalle tunnille ratsukseni oli jaettu Pönä. Tamma oli sisällä märkänä ja harjaamattomana. Aika pikavauhtia sen varustin. Osoitti pientä äkäilyä niin laitoin kiinni. Sitten oli asiallisesti.

Pihalla oli niukasti plussalla ja satoi vettä. Räntää lupasi mutta vedeltä tuo vaikutti. Aika kamala keli. Kenttä oli vielä eilistä pahempi. Tunnilla 5 ratsukkoa. Käytännössä koko tunti mentiin ilman jalustimia mutta ei haitannut mua.

Toiselle pitkälle sivulle tehtiin loiva kiemura, toiselle ympyrä. Loivan kiemuran puolella oli 3 puomia, jotka ylitettiin. Alkuun mentiin käyntiä ja ravia. Poni ei liikkunut pohkeesta eteen ihan niin reippaasti kuin olisin halunnut ja tuntui tosi jäykältä. Loivalla kiemuralla en saanut sisäpohkeita ja taivutuksia kunnolla läpi. Olisi pitänyt volttailla enemmän. Se jäi kuitenkin tekemättä.

Tultiin myös laukkaa toisella pitkällä sivulla. Halutessaan sai tehdä ympyrän. Menin pari kertaa suoraan ja totesin että poni varoo tarpeeksi että uskalletaan myös kaartaa. Ympyrällä Pönä pyöristyi ja huolehti jalkansa itse. Kumpaankin suuntaan. Eikä alassiirtymätkään olleet kovin vyöryviä.

Open mielestä meillä meni ihan ok, itse en ollut tyytyväinen. Ei tuntunut hyvältä. Hidas ja kankea.

Ongelmia:
jäykkä
hidas

Parannusta:
nosti laukat hyvin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora