torstai 15. elokuuta 2019

Ypäjän itsenäinen iltaliikutus

Torstai-iltana ajeltiin Ypäjälle ja liikutus jäi taas pelipaikalle. Kilpailijatiedotteen mukaan joka päivä saa ratsastaa Ypäjä-hallissa 22 asti. Ovi oli kuitenkin lukossa, joten päädyttiin kentälle. Mennessä olimme keskenämme mutta pikkuhiljaa paikalle saapui muitakin. Meillä meni reilu puoli tuntia ja osa oli huomattavasti ripeämpiä.

T-paidalla tarkeni. Ötökät eivät tulleet iholle vaan lensivät silmiin. Yksi osuma. Kenttä oli lähipäädystä pehmeämpi. Alkukäynneissä Hemppa vähän tuijotteli ja ihmetteli ympäristöä. Myöhemmin tuijotteli aina kun tuli lisää hevosliikennettä.

Hemppa oli yllättävän tasainen heti käynnissä. Tein ihan perus suoristustreeniä. Paljon ympyrää ja vähän avokkeita ja lävistäjiä. Ravikin oli ryhdikästä. Ope puuttui, joten saattoi olla salaa pitkä ja löysä. Mutta tasainen edestä. Arvosanaksi 8. Ympyrän avoimella sivulla oli välillä vähän pullahtelua ja kääntöongelmia. Oikeaan kierrokseen kulmissa turpa nousi.

Laukoissa ohjat tuntuivat valuvan käsistä. Vasen laukka 7, oikea 6,5. Oikea tuntui vastalaukalta. Eteni ja oli pääosin tasainen. Välillä vähän levähti.

Loppuraveissa aktiivinen, vielä ryhdikkäämpi ja yhä tasainen. Pahimmat jumit tulivat taas käynnissä. Kun päästin pitkät ohjat niin vierestä kuului huikkaus että näyttipä Hemppa tänään hyvältä. Häkellyin kovasti että kuka kumma meidät täällä tuntee. Entisiä tallikavereita Oulusta.

Hempalle ei tullut pahemmin hiki (tarpeeksi kevyttä vai liiallista löysäilyä?). Ei käyty suihkussa vaan harjasin märällä. Kamppeiden asettelu valmiiksi aamua varten.

Ongelmia:
katseli alkuun
jännittyi liikenteestä kun heppoja tuli lisää
laukassa ohjat valuivat käsistä
ötökkä kuskin silmässä

Parannusta:
yllättävän tasainen
ei hionnut juurikaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora