lauantai 24. elokuuta 2019

Hyvin herätty itsenäisellä

Lauantaina olisin ollut ihan valmis iltavapaalle mutta lähdin kuitenkin lievittämään syyllisyyttäni Assin luo kun en ole Hempan takia ehtinyt käymään. Koska aikataulut olivat niin epämääräiset (ja rahani vähissä) niin päädyin menemään itsenäisesti.

Käveltiin alkuun tarhojen ympäri molempiin suuntiin. Oli kärpäsiä ja Assi oli aika jännittynyt. Totesin että kaikille kivempi kun mennään vaan maneesiin.

Alkuun oli hidas mutta virkistyi jo alkuraveissa Assiksi yllättävän nopeasti. Eikä sen jälkeen ollut enää ongelmia tahmailun kanssa. Laukkoja mentiin sangen maltillisesti alkuverkassa. Jokunen kierros suuntaansa. Yritin miettiä Assiltakin alakaulaa piiloon kaikissa askellajeissa. Ei ollut pitkula mutta monesti pyöreydestä puuttui se viimeinen pykälä, jonka sai pyytämällä (ainakin hetkeksi).

Välikäyntien jälkeen Assi oli niin hereillä että hypähti raville kun keräsin ohjia. En halunnut vetää ohjista, joten pysäytin kulmaan. Pyörittelin ravissa ympyröitä ja suunnanvaihtoja. Sujui kivasti ja aktiivisuus oli hyvä.

Lopulta pyöräytin Assillakin Hempan huomisen kouluohjelman läpi. Ihanan tasaista mutta loppua kohti meni jo vähän kaahotukseksi. Viimeinen ravipätkä ei ollut enää ihan hallinnassa. Muuten oli hyvä aktiivisuus ja tasainen niska.

Loppuun vielä keventelin ravissa suunnanvaihtoja. Vaikka laukattiin hyvin vähän niin Assi hikosi silti vaahtoon.

Loppukäynnit mentiin taas Assipilotilla, 15 minuuttia halusi kävellä tällä kertaa.

Ongelmia:
lopuksi meinasi vähän kaahottaa

Parannusta:
heräsi Assiksi nopeasti
kivan ryhdikäs ja pyöreä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora