perjantai 9. elokuuta 2019

Kevyt iltaliikutus Keuruulla

Perjantaina pakattiin ratsut ja kisakamppeet iltapäivästä Ainolla kyytiin ja hurautettiin Keuruulle. Olin itse päivällä töissä, joten Hempan liikutus jäi iltaan kisamajoituspaikkaamme. Ehdin onneksi niukasti valoisalla kyytiin ja junnu tuli taas katselemaan kentän laidalle.

Ei löytynyt jakkaraa, joten kapusin pitkästä aikaa maasta kyytiin. Toki ensin pidensin jalustinta roimasti. Mutta yhä vaan sinne heilahti. Kenttä oli kokoluokkaa pieni koulurata. Aavistuksen epätasaisen pehmeä. Oli kuulemma polttiaisia mutten huomannut itse. Aloitin fleecessä mutta piti purkaa pian t-paitaan.

Hemppa oli vähän hidas ja alkuun tuntui etupainoiselta. Ei taas tehty mitään kummia vaan taivuteltiin ja pyöriteltiin ympyröitä. Ope taisi olla taas kuskia tyytyväisempi menoomme. Lisää aktiivisuutta muttei vauhtia. Laukat rullasivat onneksi molemmat ihan ok. Oikea ohja taisi olla tyhjempi. Muutamat suunnanmuutokset ravissa ja rupesi tasoittumaan niihinkin ja turpa pysymään alhaalla. Eipä sitten enempää höykkyytetty. Ei tullut hiki. Tässä vaiheessa olin ollut 24 minuuttia selässä. Itse veikkasin 22 ja ope 28 min.

Loppukäynnit käytiin talutetun Unan perässä vähän autotien laitaa. Kaikkineen olin reilun puoli tuntia ratsailla.

Hepat jäivät yöksi ihan rauhassa vierastalliin ja me nukuttiin pihalla heppa-autossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora