perjantai 8. helmikuuta 2019

Perjantain iltapuhteet

Perjantain jälkimmäinen ratsuni oli Candy. Aikatauluni pissi jo alussa ja vaikka olin superripeä (oman mittapuuni mukaan) ratsujen vaihdossa niin Candyn kanssa oli noin vartti ratsastusaikaa. Onneksi saatiin siihen vähän jatkoaikaa.

Aloitin hommat melko pian käynnissä. Siksak-väistöjä. Ei vastustellut ja käveli aktiivisesti. Aika jees. Ravissakin löytyi aktiivinen meno tasaisella tuntumalla. Annoin olla aika matalalla kaulalla koska vasta lämmiteltiin. Ei silti tuntunut erityisen etupainoiselta. Voltteja ja lävistäjiä. Kulki Candyksi oikein kivasti eikä kiukutellut.

Laukat eivät sitten sujuneetkaan yhtä hyvin. Nosti kyllä ja piti laukan yllä mutta tuntumalle myötääminen ei napannut. Mentiin sekä kevyessä istunnassa uraa ympäri (eteni ihan ok) ja sitten työstettiin ympyröillä. Yritin pitää tasaisesti ja odottaa myötäystä. Candy tuntui ajattelevan ettei pysty. En tainnut raipata vaan käytin jalkojani. Lopulta vähän parani. Toiseen suuntaan sama homma.

Loppuraveissa oli taas ihan hyvä mutta taidettiin siinäkin vähän keskustella muodosta. Aikaraja tuli äkkiä vastaan ja loppuverkat jäivät vähän lyhkäisiksi. Tallissa olin ripeä myös poislaitossa. Tosin kaikkien suojien harjaus jäi aamuun.

Ongelmia:
laukassa myötääminen tuntumalle

Parannusta:
kiltti hoitaa (paitsi satulavyön kiristys)
ravissa yllättävän hyvä ja tasainen
lumet pysyivät maneesin katolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora