lauantai 3. lokakuuta 2015

Limozan kyydissä

Lauantaina päädyin ratsastamaan itsenäisesti. Ratsukseni sain parisen viikkoa sitten saapuneen Limozan. Vierestä katsottuna oli kivan näköinen. Päällisin puolin taas ihan minun ratsuni. Vähän alle 170 cm korkea (165 jos sitäkään?) tummanruunikko tamma pienin merkein (tähti).

Aurinkoinen keli.

Tallissa oli vähän levoton. Ehkä siksi kun kaverit jäivät pihalle. Hyörimistä lukuun ottamatta kyllä tosi kiltti. Ratsastaessa oli alkuun hyvin rauhallinen enkä meinannut saada vauhtia. Aluksi meillä oli kentän takaosa käytössä, myöhemmin hetken koko kenttä ja lopuksi sinne tuli kaksi muuta ratsua ja kolmisin suhattiin ympäri.

Ravista en saanut laukkaa nousemaan. Nostin sitten käynnistä. Hienosti sitten nousikin. Laukassakaan ei oikein edennyt. Ei syttynyt liikkumaan itse. Laukkailin kenttään ympäri ja tein jokusen ympyrän. Ei mitään kovin rankkaa mutta tamma hikosi kaulan alta. Kelinä oli aurinkoinen +13°C.

Hieman iloisempaa ilmettä.

Välikäynnit oli tosi pitkät ja itselläni aika epämotivoitunut olo tehdä mitään. Olisin halunnut vain matkustella käynnissä. Lopulta kun sain vinkin että Limoza tekee hienot vaihdot niin innostuin kokeilemaan niitä. Paremmin se vaihtoi kuin minä. Alkuun paremmin, välillä hyytyi koko laukka. En osannut ratsastaa siihen jatkuvasti riittävää energiaa. Mutta useampi vaihto kuitenkin irtosi.

Smile!
Loppuraveissa tamma eteni itse kivasti. Sangen mutkaton ratsastaa. Ei tuijotellut eikä kiihdytellyt. Vähän eläväisempikin voisi olla.

Ongelmia:
riittävä energia
laukannostot

Parannusta:
tosi kiltti
heräsi loppuun
vaihtoi paremmin kuin minä

Pätkiä meidän menosta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora