maanantai 13. helmikuuta 2017

Hoosianna nilkat!

Maanantain estetunti pidettiin istuntatuntina kuten aiemmin oli puhetta. Ratsukseni sain taas Wanesan, tuntuu että menen kaikki istuntatunnit sillä. Keli oli yhä plussalla. Ratsukoita tunnilla 2.

Kenttä käännettiin toisin päin kuin äsken koulutunnilla. Valokulmasta pitkä sivu olikin tarhan sivu. Molempien pitkien sivujen keskellä oli puomit.

Heti alkuun käskettiin lyhentää jalustimia ainakin kahdella. Meni jockey-mittaan. Sitten kevennettiin ja oltiin kevyessä istunnassa sekä jalustimilla että ilman. Siirtymiä kevennyksen ja kevyen istunnan sekä askellajien välillä. Omaa istuntaani viilattiin siirtämällä lantiota vähän taaemmas (satulan päälle).

Jalustimien kanssa meinasi krampata nilkat. Ilman jalustimia reidet. Aikamoista rääkkiä. Lopuksi kun ravailtiin kahdeksikkoa niin oli pakko keventää välillä ettei nilkkani ihan kuolleet.

Laukkoja ei tultu pitkiä pätkiä. Lyhyet sivut käynnissä, pitkät laukassa. Ope kehui meidän laukannostoja kovasti. Ei tarvittu sakkokierroksia. Ja yhä täpötettiin kevyessä istunnassa.

Loppuravit saatiin keventää ja tuntuihan se alkuun helpolta. Wane rupesi vähän taipumaan muttei päästy vielä parhaimmistoon.

Välikäynnit oli pitkähköt ja lopetettiinkin jopa suht ajallaan. Oli silti aikamoinen jalkarääkki. Pitäisi kai aloittaa jokainen tunti mikrojalustimilla, vääntää kantapäät alas ja totutella siihen pikkuhiljaa.

Ongelmia:
jalat oli aika kovilla

Parannusta:
ope oli tänään tyytyväinen menoomme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora