maanantai 17. lokakuuta 2016

Taas ahtautta koulutunnilla

Maanantaina olin taas viime tipassa tallilla. Onneksi löytyi tehokas apulaisten joukko ja saatiin Dumbo alle kymmenessä minuutissa kuntoon. Kentällä sitten vielä virittelin apuohjat. Esteraippa avuksi. Ratsukoita oli 7 ja lämmintä +5°C.

Alkutunti tehtiin tavalliseen tapaan siirtymiä. Ihan ok. Meinasi olla vähän ahdasta kun ei oltu edes koko kentällä. Laukattiinkin pätkät molempiin suuntiin.

Ekana tehtävänä tultiin keskilinjalle ravista seis. Järjetön tehtävä tällä väkimäärällä. Ruuhkautui aivan heti. Enkä lopulta osannut keskittyä itse tehtävään kun sinne mahduin. Neljästi pääsin ja volttailin ehkä 7 volttia aina välissä. Vika kerta oli onneksi paras. Jurputukseni auttoi ja vaihdettiin tehtävää.

2,5 sivua ravissa, muutama askel käyntiä ja laukannosto. Ensin vasen kierros, sitten oikea. Ravissa paljon voltteja. Käyntiin tuli vähän kättä vasten ja jos kävelin liian pitkään niin laukat nousi superhuonosti. Nyt tajusi muutkin onneksi volttailla ja 3 - 5 volttia riitti kierrosten välissä ennen kuin mahtui tehtävälle uudestaan. Eikä ruuhkautunut niin pahasti. Oikea laukka nousi sekin vähän löysästi. Saatiin lopulta vielä sakkokierros ja siinä kumautin sisäjalan kunnolla kylkeen ja johan nousi laukka ilmavasti. Huomattavasti parempi.

Tänään ei tullut mielestäni ollenkaan tarpeeksi kommentteja. Ratsun pituus ja luotiviivalla olo jäivät mysteereiksi. Sen verran olin kuitenkin vaativainen että tänään liikuttiin eikä löysäilty. Ihan hyvältä tuntui ja harjoitusravissa oli mukava istua.

Ongelmia:
ruuhkaisaa
liian vähän open huomiota
Dumbo tuijotteli esteiden kasaajia
laukat nousi alkuun aika löysästi

Parannusta:
eteni rennon letkeästi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora