lauantai 8. lokakuuta 2016

Kankeilua aidoissa

Lauantain kisapäivä jatkui itselläni vielä Merin kanssa. Ratsun varustukseen oli hyvin aikaa kun oltiin lähtönumerolla 17. Merille värkkäsin vähän samanlaisen ristikon harjaan kuin Nipsulle mutta jako meni tupsujen keskeltä.

Elättelin toiveita että tamma olisi todella hyvä. Ei se ollut. 20 minuutin sijasta oltaisiin tarvittu 3 päivän verkka. Oli nimittäin erityisen kankea. Jolkotti suorana menemään, ei asettunut eikä taipunut. Eikä ainakaan myödännyt. Siirtymät tuli kättä vasten. Volteilla kaaduttiin sisään. Lopuksi rupesi käynnissä vähän myötäämään. Tällä sitten mentiin.

Rata oli aika odotetunlainen jäykkistely. Suoritettiin kyllä mutta meno oli turhan suoraa ja kankeaa. Pysähdykset vähän venähti ja alaspäin siirtymät oli muutenkin huonoja. Ennen käyntisiirtymää Meri pudotti raville eikä auttanut kuin yrittää ottaa siitä käyntiin. Taidettiin ennen kulmaa kuitenkin olla. Siitä kiltisti 4,5. Merin mielestä hankalissa kohdissa rupesi edestä kuulumaan kuolainten narskuttelua. Ainakin siis yritin jotain. Tulipahan käytyä. Kiltillä tuomaroinnilla 58,200 %.

Tästä olisi helppo lähteä parantamaan kun saisi notkistella tammaa pari päivää alle. Kuten Taffinkin kanssa kävi.

Käytiin Merin kanssa hakemassa Niilon ruusuke.
©Nina
Enni videoi ratamme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora