lauantai 19. syyskuuta 2015

Taivuttelua ja istunnan parantamista

Lauantaina hinguin vielä illalla ratsaille. Ratsuvauhtoehdot oli Halle, Taffi ja Rosa. Rosa oli jo esteillä sen verran rauhallinen että päädyin mieluummin Taffiin. Taffeli piti käydä hakemassa tarhasta.

Aiheena itsenäinen ratsastus toisen leiriläisen kanssa. Taivuttelua kummallakin ohjelmassa mutta pyörittiin ihan itseksemme. Käynnissä tasottui aika helpostikin pyöreäksi. Kesällä oli paljon kankeampi. En kyllä itse istunut ihan nätisti vaan kädet seilaili omiaan. Ravissa vasen kierros oli hankalampi. Tehtiin joitain siirtymiä ja vähän takaosan väistätyksiä. Oikeassa pyöristyi helpommin. Lopulta kumpaankin suuntaan. Ja kehuin kovasti kun laski päätä ja rentoutui.

Laukassa vasen oli yllättäen rennompi suunta. Pidin ulko-ohjan kädessä. Taivutus olisi toki voinut olla parempi. Oikea oli semi-ok sekin.

Välikäyntien jälkeen taivuttelin vielä käynnissä mutkia. Sitten pyörin hetken ympyrällä kuvattavana. Lopputunnista leirikaveri tuli opeilemaan ja korjasi alkuun istuntaani. Siinä olikin työsarkaa. Lopulta mentiin vähän yliajalle mutta nyt tamma tuli vähän rehellisemmin avuille eikä niin vängännyt vastaan. Toki homma oli itselleni paljon vaikeampaa kun istunta tuntui vieraalta. Vähän ravia mutta suurimmaksi osaksi mentiin käyntiä ja harjoiteltiin tuntumaa ja pidätteiden suuntaamista ylös.

Ongelmia:
jäykkä tamma
oma istunta

Parannusta:
rentoutui hetkittäin kaikissa askellajeissa
sain omaan istuntaan hyviä korjauksia

Pätkä lopputunnista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora