lauantai 19. syyskuuta 2015

Rosaleiri

Lauantain aamutunnin ratsutoiveeni oli Lisa, Viire tai Rosa. Vastaus oli että koska kerran tykkään mennä Rosalla niin sitten menen sillä. Mieluusti olisin sen Lisankin ottanut. Ratsukot oli jaettu uusiksi ryhmiin ja nyt meitä oli 6. Keli oli +15°C ja tihutti. Olin taas hurja ja menin t-paidassa.

Taas meillä oli uusi ope. Alkuverkassa ei juuri tullut kommenttia. Nosta käsiä vähän ylemmäs. Myöhemmin tuli toive saada Rosaa kantamaan niskansa korkeammalla.

Alkuverkkoihin käytettiin aika paljon aikaa. Voltteja ja nyt yritin vähän paremmin taivuttaa. Tänään oikea kierros oli jopa helpompi? Pyöriteltiin aika vapaasti omia reittejä. Tultiin vielä laukat pääty-ympyrällä. Meidän ympyrällä isot hepat: Felix, Lisa ja Rosa. Rullasi ihan ok.

Sitten ruvettiin tulemaan vasemmassa kierroksessa avoa. Tötsien välissä reitti reilusti uran sisäpuolella. Voltti ekan tötsän ympäri. Avoa seuraaville asti. Muualla vapaata työskentelyä. Ravissa kai piti olla mutta tein myös käyntiä ja siirtymiä. Vaikkei painanut kädelle niin välillä tuntui vähän vyöryvältä. Avot meni aika vaihtelevasti. Ensin poikitti liikaa, sitten liian vähän ja välillä oli huojuntaa. Ulkopohkeeni karkaili liian taakse. Lopulta tuli aika tasaisia suorituksia.

Suunnan vaihdon jälkeen sai tulla avoa heti ravissa. Ensimmäinen yritys oli aika katastrofi ja tulin muutaman kerran käynnissä ennen kuin yritin ravia uudestaan. Alkuun käynnissäkin oli ongelmia mutta kyllä meno siitä tasoittui. Avon jälkeen lyhyeltä sivulta nostettiin laukka. Niitäkin Rosa rupesi ennakoimaan. Yllättävän vähän kyllä kuumui avoihin.

Ihan hauska tunti tämäkin ja hyvä opetus.

Ongelmia:
yhä oli vaikeuksia saada niska ylös

Parannusta:
avot tasottui

Pätkiä ihan lopusta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora