sunnuntai 13. syyskuuta 2015

90 rytmiä etsien

Pienen huilin jälkeen jatkettiin Lidan kanssa takaisin verkkaan. Ajattelin verkata säästeliäästi. Ravia lämmittelyyn. Laukka sujui edelleen kivasti. Verkkailuaikaa oli merkattu meille vartti mutta vähempikin olisi välttänyt. Toki verkkaesteiden kääntelyn ja nostelun kanssa meni oma aikansa. Samoin ratahenkilökunta oli tauolla.

Taaskaan Lida ei tainnut aidoissa pahemmin tuijotella. Voltti alle ja menoksi. Ykkösestä selvittiin rauhallisesti ja puhtaasti mutta kakkonen tuli taas äkkiä eteen ja nyt otettiin puomi jo siitä. Tamma ei ollut yhtään niin ponnekas. Kakkosen jälkeen laukka oli väärä ja vähän kompasteltiinkin. Kolmosen ja nelosen linja meni sujuvasti ja aika paljon sai pidättää. Vitonen tultiin vähän löysästi vähän lähelle ja puomi alas. Laukan korjaus ravin kautta. Kapealle vähän lähelle mutta kaareva linja sujuvasti. Vikakin siististi yli koskematta.

Screenshot videolta vikasta hypystä.


Alkurata oli harmillisen epätasaista ja rytmi rupesi löytymään vasta loppua kohti. Mutta eihän tuo nyt kovin pahalta näytä.

Aava videoi 90-radan:

2 kommenttia:

  1. Ai että mä tykkään kyllä lueskella sun blogia. On jotenkin niin monipuolinen. Tykkään. Ja piristynyt postaustahti piristää itseänikin! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora