lauantai 5. syyskuuta 2015

Liitävä mammutti

Tykkään tästä kuvasta hirmuisesti!
©Kaisa-Riikka

Lauantaille kyselin seuraa hyppyhommiin kentälle tai maastoon. Maastossa hyppiminen veti väkeä lisäkseni kaksi muuta ja vielä yksi olisi tullut jos olisin muistanut kysyä erikseen. Ratsutoiveeksi laitoin Jatsin. Eihän se taas ihan niin mennyt vaan sain Eemelin. Olen näemmä tottunut kääpiöihin, sillä lihonut ja talvikarvan kasvattanut Eemeli näytti valtavalta. Mammutti.

Korkeus ei ponia jännittänyt kun tässä on lähes kaikki jalat maassa.
©Kaisa-Riikka
Eipähän ainakaan ylihypätä.
©Kaisa-Riikka
Osaisinpa olla silmät auki kaikissa kuvissa.
©Kaisa-Riikka
Mennessä oltiin letkan vikana ja hädin tuskin pysyttiin käynnissä perässä. Ravissa poni liikkui tomerammin ja letkan laukkavauhti oli niin rauhallinen että lähes turhankin hyvin pysyttiin kivisateessa. Hämmästyin kun ei tullut yhtään pukkia. Irtosihan niitä sitten myöhemmin.

©Kaisa-Riikka
Ponilla innokkaampi ilme hypyn jälkeen.
©Kaisa-Riikka

Alkuun tultiin taas mäkilenkkiä ja rengasta. Sitten tukkia perään ja välillä toiseenkin suuntaan. Pari kertaa tultiin myös ruskea este polulta keskelle. Pisimmillään taisi olla 3 hyppyä kerralla. Lopuksi vielä kertaalleen laavu sekä koivupöytä. Vikan tiesin linjan takia hankalaksi. Vaan melko hitaasta vauhdista silti poni pomppasi siitä yli. Kaikesta siis kerralla yli. Ja vauhtia hypyissä meillä oli porukasta eniten. Yksi mutka meni pitkäksi kun en uskaltanut kääntää niin kovasta vauhdista. Toinen mutka meinasi mennä pipariksi kun poni olisi halunnut kaverin perään.

©Kaisa-Riikka
©Kaisa-Riikka

Mutta kivaa oli ja keli suosi. Loppuravipätkällä käytiin samalla myös lammessa kahlaamassa. Kovin oli vesi mennyt pieneksi. Aiemmasta vedenpaisumuksesta oli vedenpinta laskenut varmaan puoli metriä.

Arpomista ilmassa.
©Kaisa-Riikka
Vauhti ei tässä päätä huimaa.
©Kaisa-Riikka
Yli voi kuitenkin ponnistaa. Ei liian korkealta (kuski taitaa ponnistaa enemmän).
©Kaisa-Riikka
Helposti yli.
©Kaisa-Riikka
Takasetkin vielä matkaan.
©Kaisa-Riikka

Tällä kertaa en osannut enää edes jännittää. Ehtisipä vielä tälle syksylle uudestaan!

Ongelmia:
kuski ei malta odottaa hyppyjä
joitain pukkeja

Parannusta:
ei kieltoja
liikkui

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora