torstai 11. kesäkuuta 2015

Pikkuhiljaa parempaa hyppyotetta

Torstaina sain jatkaa hyppelyä Lidalla. Keli oli kivan aurinkoinen mutta taas tuuli navakasti. Lida oli jo edellisellä tunnilla hommissa. Alkuverkassa ohjeeni mulle oli saada se vähän säpäkämmäksi. Piti riisua pitkähihainen heti alkuun sillä jo alkukäynneissä tuli kuuma. T-paidalla tarkeni melko hyvin loppuun asti. Ratsukoita tunnilla oli 4.

Alkuun tultiin 4 hypyn tehtäviä, suoria ja kaarevia linjoja. Melko alkuun tuli yksi sangen hyvä kierros. Tamma laukkasi ylöspäin ja oli kevyt. Itse olin tilanteen tasalla ja sain Lidan odottamaan aina hyvin ennen esteitä ja ehdin myödätä hyvin. 4 hyppyä puhtaasti ja asialliset tiet. Seuraavalla kierroksella saatiin hypätä jo vaihtoehtoinen reitti, sitten pudotettiin yksi koska jäin liikaa pohtimaan väärää laukkaa, jota en ehtinyt vaihtaa.

Rata tultiin pari kertaa. Päivän hankala este itselleni oli yhä talo. Jännitin sitä sen verran, että oma ratsastus kärsi. Tultiin sitten liian pitkänä ja lujaa ja paikat tuli pääosin liian lähelle. Päästiinköhän kertaakaan puhtaasti yli?

Loppuun tultiin vielä kääntötehtävä erikoisesteillä höystettynä. Arvasin ihan oikein että meinaan unohtaa reitin ja talon jälkeen olinkin kääntämässä väärään suuntaan, joten esteen jätöstä tuli kiemura. Ehdin kyllä korjata ennen kuin mentiin väärään suuntaan. Jotenkin keskittyminen rakoili ja oma ratsastus ei ollut ihan priimaa. Otettiin muutamasta esteestä puomi mukaan. Kääntyi kyllä ihan ok.

Ongelmia:
pudotukset
kuski jännitti yhä taloa

Parannusta:
muutamia tosi hyvän tuntuisia kierroksia

Tallilaiset videoivat meidän menoa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora