perjantai 1. toukokuuta 2015

Niilolla itsenäinen kisatreeni

Sunnuntaina oli koulukisat luvassa. Vaihtoehtoina KN ja A-merkki, tallinpitäjä valitsi meille Niilon kanssa A-merkin, joten nyt lähdettiin vapun jäljiltä treenaamaan.

Niilo oli kivan hyväntuulinen hoitaa. Mentiin maneesiin koska pihalla tihutti. Juhlallisesti koko maneesi omassa käytössä. Poni oli kuuliainen ja yllättävän pyöreä. Tehtiin siirtymiä, väistöjä ja vastalaukkoja.

Alaspäin siirtymät oli hankalia. Poni jännittyi, istunnalla ei hidastanut ja ohjasta ottamalla tuli kättä vasten. Pysähdyksissä heilutti päätä. Väistöjä tein käynnissä ja ravissa kohti peilejä. Meno hyytyi, lavat pullahteli, takaosa joko unohtui matkasta tai johti. Vaikeaa.

Laukat nousi kivasti mutta välillä tuli vasenta vaikka piti nousta oikea. Laukasta ravillekin olisi voinut tulla siistimmin. Lopuksi treenasin vielä itse nostoja ajatuksella mennä heti ensimmäisestä askeleesta kunnolla eteen eikä päätyä laukkaan löysästi. Vauhtia löytyi ihan hyvin mutta vauhdin lisääntyessä ohjauskin vähän kärsi.

Peruutukset unohdin treeniohjelmasta. Vasta illalla kuulin että pihalla Nipsu oli säikkynyt ja useampi kuski oli haistellut tannerta.

Ongelmia:
jos en ollut tarkkana niin oikea laukka saattoi nousta vasempana
siirtymät alaspäin
väistöt

Parannusta:
oli tosi tasainen
yllättävän pyöreä laukassakin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora