torstai 14. toukokuuta 2015

Uusinta vuoden takaisesta

Helatorstaina oli taas Kevätmalja-estekisat Saaran tallilla. Lupa herui Merin kanssa hyppäämään 80 cm. Vika luokka oli taas 80/90/100. Arvosteluna 367.1. Ratsukoita oli luokassa 9, me tokana vuorossa. Meri käyttäytyi ihan tolkusti vaikka oli kuulemma jotain poukkoillut kun olin tutustumassa rataan. Verkassa oli aavistuksen hidas ja tuttuun tapaansa etupainoinen. Miniaskeleita ei kuitenkaan tullut. Laine hypättiin kerran matalana ja kolmesti kisakorkeudessa, okseri kahdesti. Okserille tuli niin hyvät hypyt että siihen oli hyvä lopettaa.

Ratapiirros.


Ekan ratsukon ajan oltiin eteisessä. Kun päästiin radalle kertasin vielä reitin. Eipä ollut juuri oikoreittejä tarjolla, yksi välistäveto. Meri eteni ja hyppäsi. Kolmoselle puskin ja Meri otti vielä yhden askeleen. Taisi kopsahtaa mutta onneksi pysyi ylhäällä. Sarja mentiin yhdellä laukalla kuten pitikin. Vitoselta kutoselle lähes unohdin että pitää kääntää mutta hyvin kääntyi. Perusrata loppui kasiin ja saatiin jatkaa kakkosvaiheeseen.  Kasille tuli toinen ennen hevosta -hyppy. Nyt 9-10 -linja meni sujuvammin. Sarja yhä yhdellä. Yritin oikein mennä esteitä nuollen. Hetken päässä vilahti ajatus että enää kaksi. Sitten pyyhin sen pois ja vaihdoin tilalle että me osataan tämä. Este numero 12 hypättiin suht asiallisesti suoraan mutta Meri teki seuraavaan väliin supertiukan käännöksen. Meinasi jo huolettaa kun vauhtikin hyytyi. Maiskutin ja kannustin ja niin vain tamma nosti itsensä vikasta puhtaasti yli. Pikkuspurtti vielä maalilinjan yli. Tehtiin siis mitä pystyttiin, nopea nolla.

Luokassa tuli muille harmittavan paljon virheitä jo ykkösvaiheessa. Tuplanollia oli lopulta vain kolme, kaikki palkitut. Me ainoina tehtiin oikoreitti ja oltiin lopulta reilu 5 sekuntia nopeampia kuin toiseksi tullut. Tästä siis sinivalkoinen ruusuke. Jee! Meidän kolmas sinivalkoinen. Ja yhä edelleen vaan joka kisoista on ruusuke. Tämä jo kolmastoista.

Taina videoi meidän radan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora