torstai 7. toukokuuta 2015

Pystympää istuntaa ja erikoisesteitä

Torstain estevalkkaan sain taas Lidan kuten haaveilinkin. Osallistujissa kävi kato ja vakiväkeä on enää 2 jäljellä. Tänään oli onneksi kaksi muuta hyppääjää mukana. Keli oli pääosin pilvinen +12°C. Vielä tunnin jälkeen illalla kympin aikoihin näytti +10°C. Opena oli sijainen.

Tänään Lida ei juuri jännitellyt. Potki kyllä ötököitä mahan alta. Alkuun piti herätellä ja oli vino.

©Aava

Tultiin muutaman esteen tehtäviä (1 - 4) ja ylävartalo oli pääosin open mielestä erittäin hyvä. Kertaalleen hypättiin esteestä läpi, muuten oli aika siistiä. Joitain tietysti putosi mutta poikkeuksellisen vähän. Saatiin jopa useampi nollakierros. Erikoisesteistä Lida ei välittänyt pätkääkään. Yhdellä kierroksella tamman takaset lähti useammaksi askeleeksi alta. Pysyttiin kuitenkin pystyssä.

©Aava

Sopiva laukka oli yhä hukassa. 16 metrin väli oli kolmella ahdas, aika pitkänä ollaan siis välillä tultu. Hyppykorkeus oli tänään alusta asti n. 80 cm.

©Aava

Edellisen käyntikertani jälkeen Fossi lähti yhdelle vakikuskilleen omaksi. Muutti siis muualle ja poistui valikoimista. Kaikkea hyvää Fossille jatkoon ja kiitos hyvistä hyppyopeista!

©Aava

Ongelmia:
jokunen pudotus
voisi olla vielä rennompi

Parannusta:
aika tasaista
lopuksi rupesi imemään itse eteen
ei yrittänytkään kieltää
poikkeuksellisen vähän pudotuksia

156° esteistunta. Meillä kun naureskellaan vaakaselkäisestä
160-asennosta (korkeuteen viitaten) niin tämä menee aika lähelle.
©Aava ja omat muokkaukset päällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora