maanantai 11. toukokuuta 2015

KouluPönä ja mäkäräislaumat

Maanantaina sain jatkaa koulutunnilla Pönällä. Ihan mukavaa. Hoitaessa oli taas muuten kiltisti mutta satulaa selkään nostaessa luimi nilkoissa. Hyvin arveluttavaa. Kelinä oli aurinkoinen +12°C, fleecen kanssa oli aika kuuma mutten lähtenyt riisumaan. Kenttä oli täynnä mäkäräisiä.

Pönä ei ollut tänäänkään reippaimmillaan. Tosin näin ohjatusti saan näemmä oltua topakampi patistelemaan. Mitään kovin ihmeellistä ei tehty. Ravivoltteja ja pari sivua laukkaa tai muualla ravia ja keskiympyrä laukassa. Vasempaan kierrokseen nousi tänään kumma kyllä väärää laukkaa. Ope kommentoi että istun vinossa oikealle. Kaipasin tarkennuksen että yläkroppa vai pylly oikealla. Kuulemma pylly ja arveli tätä syyksi että Hoo kulki (muinoin) perä vasemmalla. Laukassa lantiota olisi pitänyt rentouttaa ja kääntää paremmin alle.

Peruutukset lähti ihan ok. Asetuksetkin löytyi kun muistin pyytää. Vaan yhä piti mielestäni käskeä turhan paljon eteen. Liikkui kyllä kun komensin ja näistä kehuin. Mutta käskemättä meno tuppasi hyytymään.

Ongelmia:
joutui patistelemaan liikkeelle
kuski istui vinossa
kädet seilasi yhä vaan erilleen
sain kuolaa silmiin tamman heiluttaessa päätä
ötökät kiusasi

Parannusta:
oli aika tasainen
eteni kun käski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora