maanantai 4. toukokuuta 2015

Lisää koulutreeniä

Arvelin taas oikein että maanantain koulutunnille saan Rozen. Se osuus meni pieleen että tamma oli vielä pihalla ja erityisen kuraisena. Antoi onneksi nätisti kiinni eikä tykännyt erityisen pahaa rivakasta harjaamisesta. Vaikkei siitä erityisemmin nauttinutkaan.

Tunnilla tehtiin tänään voltteja ja vastalaukkakaarteita. Sitä ennen aloitettiin ihan perusverkalla. Olin hieman huolissani kun taas otettiin suht nopeasti raville. Vaan kun olin itse tarpeeksi rento niin ei meillä ollut ongelmia. Vähän paremmin olisi voinut kuunnella vasenta pohjetta. Mutta loivat kiemurat ja voltitkin menivät aika kivasti. Hetkittäin tamma jopa vähän rentoutui. Edelliskerran hätäistä kipitystä ei tullut missään vaiheessa, pikemminkin rupesi hyytymään loppua kohti.

Olin aika yllättynyt että 10 metrin voltit laukassakin olivat yllättävän helppoja kumpaankin suuntaan. Laukasta raville oltaisiin voitu tulla vielä paremmin mutta ei näinkään juuri vyörytty. Siirtymät taisivat olla oikeassa kierroksessa parempia. Laukat nousivat hyvin.

Lopuksi tultiin vielä loivaa kiemuraa laukassa. Alkuun vähän kanttaillen mutta missään vaiheessa Roze ei aikonutkaan vaihtaa. Rupesin sitten ratsastamaan vähän vähemmän varovasti ja suoristamaan tammaa sekä ratsastamaan tiet vielä huolellisemmin. Olin suoritukseemme tyytyväinen.

Roze esitti taas tasaisen varmaa menoa. Kun sain itse oltua rentona niin jopa ohjauduttiin sangen kivasti. Eikä siihen niinkään tarvitse vasenta pohjetta kuin istuntaa. Ero perjantaihin oli huima. Opettajissa on eroja.

Ongelmia:
vasen pohje ei mennyt ihan läpi

Parannusta:
suht rentoa menoa
rupesin saamaan juonesta kiinni kuinka Rozen saa pyöristymään
ohjaus volteilla ravissa ja laukassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora