lauantai 4. elokuuta 2018

Miniharrasteen rata osissa

Iltapäivällä lähdettiin maastoesteille vasta neljältä. Lämpötila oli pudonnut n. 22 asteeseen. Tarkeni silti. Mennessä saatiin taas mennä edeltä.

Paikan päällä odoteltiin ensin opea ja käveltiin ympäriinsä katselemassa esteitä. Verkkahyppyinä tultiin taas sama kaareva linja kuin aiemminkin. Nyt saatiin molempiin suuntiin myötälaukat. Oikein jees. Tajusin jopa että saan säädeltyä ponnistuspaikkoja.

Välissä käytiin taas kävelemässä miniharrasteen rata. Nyt ei löytynyt enää mitään uutta. Sitten hypättiin se kolmessa pätkässä. Maini hyppi empimättä ja meni tasaisesti. Tarjosi aika passelia vauhtia itse ja tajusin etten ole tainnut juuri edes yrittää säädellä sen vauhtia. Reissun huiput 27 km/h.

Hanurille tuli vähän huonompi hyppy takaisinpäin kun tikkasikin vielä yhden askeleen. Taisi päästä vähän pitkäksi. Onneksi osasin korjata tämän ja vika hypättiin taas oikein sujuvasti.

Ei hypelty enempiä tällä kertaa. Itse olisin mieluusti mennyt vielä jotain vähän enemmänkin. Järven kautta taas takaisin tallille eikä saatu mennä edeltä. Malttoi kuitenkin kulkea kaverin hännässä pitkin ohjin nuohoamatta.

Ongelmia:
yksi vähän huonompi hyppy
hypättiin aika vähän

Parannusta:
sain säädeltyä paikkoja
hyppäsi oikein sujuvasti

GoPro-tallennus hypyistämme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora