perjantai 12. kesäkuuta 2020

Itsenäinen valmistelulöntystely

Perjantaina menin Unalla itsenäisesti. Kenttä oli koko iltapäivän varattu yksäreille, joten sinne vain joukkoon. Töissä venähti pidempään kuin oli tarkoitus ja työhommat pyörivät päässä vielä tallilla.

Keli oli aurinkoinen, parikymmentä plussalla. Una löytyi pussitettuna tammapihatosta. Kunnon mahaläpällinen ja kaulan suojaava ötökkäloimi. Jospa sen kanssa olisi kivempi ulkoilla. Kyljistä löytyi ötökkäpaukamia, joita en muista eilen nähneeni.

Ennen tuntia harjasin jouhetkin läpi. Selvitysaineen unohdin autoon. Oikealle puolelle kaartuvaa osaa harjasta olisi voinut vähän saksia siistimmäksi mutta sekin unohtui.

Ratsailla tarkeni hyvin topissa. Ötökätkään eivät syöneet pahasti. Una taisi olla vahvasti eri mieltä.

En muista enää tarkkaan mitä tein. Ihan perusjumppailua. Una oli vähän löysä enkä saanut kovin heräteltyä.

Lopuksi kun yksäri loppui niin hurautin huomisen kouluradan treenimielessä läpi. Ensimmäisen alku ei mennyt kovin hyvin kun sekoilin heti ensimmäisen ympyrän koossa. Myös vähän liian leveä kenttä sekoitti pasmojani. Ei kuitenkaan mitään suuria ongelmia. Kulmiin olisin halunnut vielä paremmin.

Kävelin hetken ja menin radan vielä uudestaan. Nyt sain pahimmat ongelmat korjattua ja meni vähän paremmin. Muistin radan ja se riitti meille.

Hoidin Unan pois ja putsasin vielä kaikki varusteet huomista varten. Lopuksi tutkin vihdoin Unankin mitat. Kuumemittari näytti 37,9°C ja painomittanauha 450 kg. Eli ehkä oikea paino on n. 500 kilon tietämillä sen mukaan että klinikka sanoi Hempan olevan n. 50 kg kotimittausta enemmän. Omaan silmääni lihavuuskunto on nyt sangen hyvä.

Ongelmia:
ötököitä
vähän löysä ratsu

Parannusta:
ihanan lämmintä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora