keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

Eikä koulutuntiakaan

Una kävi tiistaina tunnilla ja oli kuulemma ok. En siis perunut keskiviikkoillan koulutuntia vaan todettiin että katsotaan. Keli oli lämmin, aurinkoinen ja tuulinen. +24°C.

Kävin kävelemässä alkukäynnit pellolla koska kentällä tuntilaisilla oli hommat kesken. En nähnyt yhtään ötökkää mutta Una huitoi hännällään ja ehdotti ravailua. Kentällä käveli taas epäilyttävän hitaasti ja kunnolla kun tunnusteli niin ehkä käynnissäkin oli jotain poikkeavaa.

Otin ravia pari kierrosta pitkin ohjin kahdeksikolla. Ei tuntunut hyvältä, joten ajattelin odottaa open kommentteja.

Open silmien alla jäätiin ympyrälle raviin pitkin ohjin. Vaihdettiin pari kertaa suuntaa ja se riitti. En siis tänään päässyt ottamaan edes ohjia tuntumalle kun vihellettiin peli poikki. Una ei käytä oikeaa takasta kunnolla. Vasen oli siis se osumaa saanut. Oikeassa oli jälkiä vain kankussa. Heijastui kuulemma myös (yhä vähän turvoksissa olevaan) vasempaan etuseen.

Linjanveto oli sangen selvä. Unan kunnolla ei ole reilua yrittää treenata sillä, saati sitten kisata. Mutta huonohan on mitään yrittääkään tällaisella ratsulla, joka liikkuu huonosti lähes aina kun istun itse selkään.

Talutin pari kierrosta ja vein Unan talliin. Jotenkin en ollut tästä edes yllättynyt.

Ongelmia:
alkukäynneillä hermoili ötököistä
oikea takajalka

Parannusta:
oli lämmintä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora