keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Aitojen ulkopuolelle

Keskiviikkona menin tuuraamaan Assin hoidossa. Omistajan toiveesta pidettiin valmennusten välissä kävelypäivä. Sain tallikaverin houkuteltua käyntimaastoon, joten vihdoin lähdettiin aitojen ulkopuolelle. Nopeita autoja saattaa kuulemma säikkyä. Keli oli aurinkoinen +22°C.

Tarhassa Assi oli yksin ja jo siellä jotenkin säpsynä. Antoi kuitenkin kiinni kun kävin hakemassa. Tallissa jatkoi kummallista säpsymistä ja hätkähteli aina välillä. Kun oli irti niin pyöri aikamoista rallia ympärilläni. En saanut suojia jalkaan vaan piti hakea riimu ja naru.

Odotin tämän perusteella että maastoreissu saattaisi olla hyvinkin hasardi. Onneksi olin väärässä. Assi kulki tallikaverin perässä oikein säyseästi. Ihan pari kertaa lähtiessä jännittyi pihassa mutta reissun oli rennosti. Paitsi kaverista ei tahtonut ohi. Pysähtyi kun kaverikin pysähtyi. Pari kertaa mentiin sitten puolivahingossa muutama metri edelle.

Assi yritti pari kertaa syödä mutta totteli. Kaverin jumeista en saanut tammaa liikkeelle. Veikkaan että keskenämme ei oltaisi päästy edes pihasta pois. Rauhallisia hiekkateitä ja vähän mäkistäkin maastoa. Isommalle tielle ei lähdetty. Yksi auto tuli vastaan mutta ehdittiin väistää sivuun ja ohitti hitaasti, joten Assi ei välittänyt yhtään.

Lenkkiin meni tunteroinen. Vähän harmitti että maastoilumme täällä jäivät nyt tähän.

Ongelmia:
hyörinä tallissa
Assi ei halunnut mennä maastossa ekana
ehkä eilen joku ötökkä puri jättimäisen punaisen jäljen käsivarteeni
vasen nyrkkini ei meinannut pysyä kiinni

Parannusta:
kivan rauhallinen lenkki
ei välittänyt autosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora