lauantai 29. marraskuuta 2014

Kisaratsu hoitaa hommat

Kävelin Jatsilla hetken radan jälkeen ennen kun vaihdoin ratsua. Merikin oli kävelytetty hyvin alle. En jaksanut käydä kävelemässä rataa uudestaan. Korkeutena nyt siis 75 cm. Jalustimien säätö ja verkkaan kunhan palkintojenjako ja muu oli pois alta. Tässä luokassa olin ekana (Merillä) ja vikana (Jatsilla) ja koska kuskeja oli vain 7 niin kaikki oli yhdessä verkkaryhmässä.

Ratapiirros 75 cm.

Erikoisesteitä oli lisätty ja seiskan alle oli tullut vesimatto. Verkassa se aiheutti aika monelle ongelmia. Meri ei siitä onneksi välittänyt. Erikoisinta verkassa oli pyöreänä liikkunut Meri! Käynnissä ja ravissa ja laukassakin vahvasti sinnepäin. Taas tulee kummallisia ajatuksia Meristä ja koulukisoista mieleen. Vaikka muiden meno oli verkassa aika villiäkin niin Meri säilytti hermonsa tällä kertaa ja oli asiallisesti. Ensimmäinen verkkahyppy tultiin lähelle mutta silti Meri mahtui ottamaan väliin vielä yhden miniaskeleen. Tajusin että näin ei voi jatkaa, joten laukkasin enemmän eteen. Se auttoi. Loput verkkahypyt ok ja sitten saatiinkin jäädä alottamaan.

Voltti alle ja menoksi. Kuski yritti karistella tässä vaiheessa päästä pois loputkin ajatukset Fossista ja huomisista kisoista. Meri soljui esteistä yli ja vaihtoi laukat itsekseen myötäisiksi. Tehtiin suunnittelemani tiukat tiet. Puomit pysyivät ylhäällä ja maalissa oltiin nopealla nollalla. Yhdentoista jälkeen tosin jo ihmettelin että missä liputtaja. Ai niin, vielä yksi este. Hyvin ylittyi vesimatto toistamiseen. Mikäs siinä. Helppoa kun heppa osaa.

Tästä tosiaan tuli nopea nolla. Yllättäen ekaksi kun oltiin eka ratsukko. Vaan ei kukaan lopuistakaan mennyt ohi. 5 sekunnin kaula kakkoseen. Kukaan muu ei tainnut tehdä tänään tiukkoja teitä kuin me. Palkintojenjaossa Jatsi oli tuuraamassa (kun oltiin ensin hypätty senkin kanssa).

Anne videoi tämänkin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora