sunnuntai 16. marraskuuta 2014

F-team, osa 2

Päivän jälkimmäinen kisaratsuni oli Fossi. Sille olin jo kolmas kuski tänään. Ratsun sain valmiina heti toisen ratansa jälkeen. Fossinkin kanssa verkattiin pihalla. Aikaa taisi olla 4 ratsukon verran. Alotettiin käynnissä ja tehtiin siirtymiä. Parhaimmillaan pääsin hienosti eroon Fossin tyypillisestä turvannykimisestä pysähdyksissä. Fossin kanssa pyöreänä pysähtyminen oli paljon helpompaa kuin Flikalla.

Ravissa meinasi alkuun olla vain kaahovaihde. Arvelin että olisiko ratsu jo vähän väsähtänyt. Mutta eihän tämä nyt niin rankkaa ole kun yleensäkin torstaisin juoksee ainakin 2 tuntia. Ravi parani pikkuhiljaa ja löytyi malttivaihdekin. Välillä ratsun keskittyminen herpaantui tuijottelemaan kentän ulkopuolisia juttuja. Onneksi ei kuitenkaan kovin usein. Estepuolella verkkaaminen ei onnistunut kun siellä oli liikaa ylimääräisiä virikkeitä.

Laukassa Fossi meinasi olla reipas. Nousin kevyeen istuntaan hetkeksi ja ratsu rauhottui. Kivan kiihtymättä saatiin sitten Fossinkin kanssa pyöriteltyä parit pääty-ympyrät ja lävistäjät. Laukasta alaspäin ei ollut Fossinkaan kanssa kovin priimaa. Ravista seis onnistui välillä hyvin, välillä aika huonosti.

Melko pian oli oman vuoron aika. Mutta kaiken ehdin verkassa tehdä mitä aioinkin. Kovin suuria suunnitelmia ei edes ollut.

Fossinkin kanssa tehtiin suht siisti suoritus ilman rikkoja. Parhaat numerot oli kuuspuolosia, joita oli kummaltakin tuomarilta useampi. Laukasta käyntiin tuli kummaltakin puoli pistettä vähemmän kuin Flikan kanssa. Kovin kaunista se ei ollutkaan. Mutta muistin hymyillä eikä tullut mitään katastrofeja. Edelleen tuli kehuja tarkoista teistä. Valmistele tehtävät puolipidättein ja taivutukset vielä pehmeämmiksi. Turha valittaa ettei Fossi osaisi kun pro-kuskinsa kanssa sai B:0:sta 61,7 %. Meidän loppuprossiksi tuli 59,4 (59,2 & 59,6 %) eli täsmälleen sama kuin viimeksi B:0:sta. Jotain 59 pintaan olisin itse tuomaroinut itselleni. Lisää treeniä vaan. Seuraavaksi tosin mieluisamman lajin pariin parin viikon päästä.

Catherine videoi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora