lauantai 29. marraskuuta 2014

Kisakielto

Lauantai-iltapäivästä alkoi kahjo kisavuorokausi. Aaltokankaan estekisoihin sain puhuttua Merin lisäksi kaksi starttia Jatsilla: 65 ja 75. 65-luokkaan tuli 9 kisaajaa, joten porukka oli kahdessa verkkaryhmässä. Itse siinä jälkimmäisessä. Lisäksi vähäisen väkimäärän takia sain nakkihommia kaikista muista luokista. Onneksi Anne ilmaantui paikalle ja kuvaamisen lisäksi oli muutenkin korvaamattomana apuna. Kiitos lisäksi myös muutamille muille apukäsille.

Merin harjasin ennen radan rakennusta, Jatsin vasta ristikkoluokan ja oman rataantutustumisen jälkeen. Samalla sai kummatkin hepat kamppeet niskaan ja molemmat napattiin maneesiin. Rata oli onneksi kummassakin luokassa lähes sama. 75:ssa vain yksi este enemmän lopussa.

Ratapiirros.


Jatsi oli verkassa jopa vähän löysä. Menin kuitenkin ilman raippaa. Hyppi verkkaesteet eikä otettu muistaakseni kuin 4 verkkahyppyä. Ei juuri jännittänytkään.

Ykköselle ratsastin kunnolla ja päästiin siitä hyvin yli. Mutta hutilointi alkoi heti tässä ja tein kakkoselle vähän turhan vinon lähestymisen. Jatsi päätti jättää okserin hyppäämättä ja väisti sivulle. Olipa typerää itseltäni. Tässä vaiheessa kun ajallakaan ei ollut väliä. Hepo eteni loput ihan hyvin ja koska meille ei vihelletty ekan vaiheen jälkeen niin hyppäsin harjoituksen ilosta radan loppuun. Lankkuja hepo taisi hieman katsoa mutta kaikesta päästiin yli ja ruuna kääntyikin ihan hyvin. Ajan puolesta oltaisiin luultavasti pärjätty mutta tällä kertaa näin.

Videon kuvasi Anne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora