sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Toinen päivä kankikurssia Valmalla


Sunnuntaina oli kankikurssin toinen päivä. Koska tänään ei ollut enää Valmapäiväni niin hepo jatkoi tämän jälkeen vielä tunneille. Tänään meno oli alusta asti eilistä tasaisempaa eikä hepo onneksi vaikuttanut olevan hyydyksissä.

Se olikin tämän päivän eikä eilisen tehtävä se 5-kaarinen. Asetus oikealle takkusi. Kovin lujaa ei onneksi menty. Kuski oli taas liikaa etukenossa. Ja tätä mentiin tosi pitkään.

Sitten vaihdettiin avoihin. Ensin vasen kierros käynnissä ja ravissa, tuli kivojakin pätkiä ja meidän parhaat avot tähän asti. Paljonhan ei niitäkään oo tehty. Kesällä siitä ei tullut juuri mitään. Oikeaan kierrokseen hepo rupesi väsymään. Tämän päivän erikoisuus oli että kun hepo väsyi se nosti päänsä ylös, vauhtikin meinasi hyytyä. Ihan uusia piirteitä. Mutkiteltiin ja seilattiin linjalla, varsinkin jälkimmäiseen suuntaan. Itelle tämä oli aika vaikeaa mutta yllättävän kelpoja tosiaan tuli.

Laukat otettiin tänään pääty-ympyröillä eikä meitä väsytetty uuvuksiin millään pikkutarkalla puurtamisella. Tolkusti meni. Muutamat siirtymät käyntiin ja väistätettiinköhän takaosaa vähän ulos käynnissä?

Tänään oli vielä pikaisempi versio kurssista, sillä olin ratsailla alle tunnin. Valma jatkoi tästä suoraan maastoon (hikimärkänä, raasu). Myöhemmin meni vielä koulutunnin.

Ongelmia:
omat jalat ei pysy alhaalla
hepo jopa jäkitti välillä eikä liikkunut kunnolla eteen

Parannusta:
tasaisempi ku eilen

Anne oli taas videoimassa ja editoikin koosteen. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora