perjantai 7. joulukuuta 2012

Parantamassa kaarilla


Perjantaina tuli viestiä että aiemmalla tunnilla olisi paremmin tilaa. Mikäs siinä, vaihdoin ryhmää ihan mielelläni. Joskus näistä olen jupissutkin että miksei tasoiteta ryhmien kokoja. Ratsukoita tunnilla oli siis 7. Pakkasta oli pihalla -9 ja maneesissa -7. Valma ehti lähes kuivua maastolenkin jäljiltä. Luvassa oli esteitä ja ohje oli rakentaa sama kuin keskiviikkona. 5-kaarista siis.

Alkuun mentiin 5-kaarista ravissa ja tehtiin kaarteisiin voltit. Taipui huonohkosti. Enkä varmasti muistanut taaskaan keskittyä miten askeleet osuu puomeille. Alkuun otin tarkoituksella käyntiin kun vastaan tuli kohtaavaa liikennettä ravissa. Eikä Valma sitten niistä hötkyillytkään. Edes lopputunnista!

Verkkahypyt hypättiin isolla ympyrällä. Ensin oikeaan kierrokseen kahta (ei vierekkäistä) estettä, pystyjä. Meni ihan hyvin ja meno jopa oikeasti rauhottui. Vasempaan kierrokseen hypättiin sitten niitä kahta muuta estettä. Vasen kierros oli kiireisempi enkä ollut ihan tyytyväinen. Okserille ponnistuspaikat tulivat muistaakseni turhan juureen.

Sitten hypättiin kahteen kertaan 4 hyppyä eli kaaret. Tänään jopa saatiin kaarevia kaarteita ilman kulmia ja seinille valumista. Ei pukkeja eikä pudotuksia ja olin ite rauhallinen. Opeltakin tuli kehuja että ei Valma tyhmä ole vaan parantaa suorituksia. Kehui siitä että hepo odotti kuskia.

Ongelmia:
ponnistuspaikat okserille

Parannusta:
kaarteet meni paremmin
ei pudotuksia
ei pukkeja
ei säikkynyt muita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora