lauantai 14. maaliskuuta 2020

Peltolenkki ja vähän päälle

Lauantaina kävin Hempan kanssa taas talutuslenkillä tuntini jälkeen. Aikaa meni reilu puolisen tuntia, koska piti päästä lähtemään ajoissa pois. Keli oli aurinkoinen ja tuulinen. Olisi tullut taas nättejä kuvia mutta puhelin jäi autoon.

Harjasin pikaisesti ja karvaa lähti kovasti. Jaloissa ei ollut mitään kovin erikoista. Takaset olivat vähän lämpimät mutta saattoi johtua siitä ettei tykännyt naapurista ja potki muutaman kerran seinää.

Käveltiin nyt kentän ohi tietä pitkin. Alkumatkan Hemppa oli rentona kun taisi luulla että mennään vain peltolenkki. Sen jälkeen pidemmällä tiellä vähän pysähteli ja kertaalleen vähän jännittyi. Autojen ohitukset menivät nätisti. Autotie oli vähän jäinen muttei onneksi liukas. Hempalla oli parempi pito kuin minulla.

Otin taas muutaman askeleen ravia ja selvästi huomasi ettei ole ok. Hyvin samanlainen kuin viikko sitten. Vaikka eilen oli kuulemma jo parempi.

Paluumatkan käveli reippaasti ja pysähtelemättä. Halusi peltolenkin kautta takaisin ja siellä oli ihan rentona. Vapautin palatessa suoraan takaisin pihattoon. Kummasti lipoi kielellään pitkään kun olin ottanut suitset pois.

Hetken päästä jäi yksin pihattoon. Sitten oli hyvä viedä heinätuppo kaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora