perjantai 30. toukokuuta 2014

Pienryhmäesteitä

Perjantaina pääsin pienryhmän (4 ratsukkoa) mukaan hyppäämään. Meinasin itse ensin sotkea koko porukan aikataulut sekoilemalla viikossa. Ja minun takiani hommaa piti vielä aikaistaa puolella tunnilla. Mutta päästiin kuitenkin hyppäämään.

Esteitä kasattiin aika perinteiseen tapaan 5. Linja pysty (laineet) - okseri ja okserilta myös kaareva linja. Toiselle sivulle tuli pysty tooosi pitkällä lähestymisellä. Sekä jotain muuta.

Ratsukseni oli tänään suureksi yllätyksekseni merkattu Karkki. Minä kun luulin että tamma on kokonaan sivussa hyppyhommista. Tasaisella oli taas aika toho ja täpinöissään. Siihen nähden hypyt meni kivasti.

Verkkahypyissä laukat vaihtui kuten piti. Ponnistuspaikoissa taisi olla vähän viilaamista. Menokin oli enempi reipasta kuin rauhallista. Mutta tosiaan hyppäsi mukisematta. Kuten muinoin estevalkassakin. Aiemmasta kerrasta muistin myös miten salakavalasti sen laukka-askel venyy.

Suhteutetut meni kivasti, vääriä laukkoja tosin tuli. Loppuun hypättiin vielä 5 hypyn rataa. Korkeimmillaan 80 cm. Meni sangen jees. Yksi pudotus taidettiin ottaa pitkän lähestymisen pystylle kun askel ei osunut ollenkaan. Mutta tosi kiva Karkilla oli hypätä.

Ongelmia:
sileällä toho
ainakin 1 pudotus

Parannusta:
kiva hypätä
meni mukisematta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora