maanantai 5. toukokuuta 2014

Erikoisesteitä, kääntämistä ja vetämättömät kädet

Maanantaina olin vähän puolikuntonen ja peruin koulutunnin (hyvä niin). Pelkät esteet siis.

H oli tänään tosi pahalla päällä hoitaessa mutta hypyt meni viimekertaa paremmin. Kuskille ei jäänyt Aaposta jännityksiä ja Hartsa pelasti pari kertaa kiipeämällä. Hankalinta oli kääntyä vasemmalle.

H ei katsellut mitään vaikka esteet oli tänään vähän erikoisempia. Hypättiin ristikkoestettä, jossa esteet oli ylhäältä katsottuna x. Sekä okseria, johon tuli "johteet" eli kaksi puomia maasta etupuomin päälle yhteen. Se oli mulle uusi, "nuolieste".

Krista otti kaikki kuvat.

Ope pohti sille kovempaa kuolainta esteille. Itseäni enempi hirvitti ajatus. Mielestäni jarru toimii paremmin kuin myötääminen. Tänään tajusin kuitenkin olla vetämättä! Viikko sitten oli kädet kipeät tunnin jälkeen. Tämän päivän tavoite oli epäkipeät kädet ja se onnistui. Eikä tamma lähtenyt näpeistä. Korkeintaan kuskikin tahtoi mennä lujaa. Ei ollut mun mielestäni edestä raskas vaikka kuulemma näytti siltä. Mutta tosi paljon niissä on samaa Aapon kanssa.

Johtamista.

Tunti ei ollut onneksi kuolemaksi eikä ollut pahasti rankkaa vaikka taisi olla rankempaa kuin piti. Ekaa kertaa ikuisuuteen hepo ei ollut tunnin jälkeen yhtään hikinen.

Turbomyötäys.

Tunnin jälkeen päästin hepan karkuun kun karsinan yläluukku jäi huonosti kiinni ja tamma poistui paikalta omin lupineen koska osaa avata ulkokarsinan alemman salvan. Onneksi meni vain lähistölle vihreiden kimppuun ja antoi hyvin kiinni.

Karvaa hepasta irtoaa edelleen kohtuuttomasti. Pikkuhiljaa rupeaa tympimään kun niitä karvoja on kaikkialla, Oulussakin! Valkoisesta väristä tunnistaa.

Ongelmia:
pahalla päällä hoitaessa
karkasi

Parannusta:
en vetänyt ja kipeyttänyt käsiäni
H ei tuijotellut esteitä
tamma pelasti ja hyppäsi huonoistakin paikoista


Videokameraa käyttivät Emilia ja Jenkka:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora