perjantai 2. toukokuuta 2014

Ensimmäinen treeni kisaponilla ikinä

Estetunnin jälkeen oli ratsun vaihto lähes lennosta. Kiitos avuliaille tallitytöille, jotka laittoivat Niilon kuntoon ja hoitivat Powerin pois. Ehdin sentään purkamaan esteitä.

Poni tuntui valtavan pieneltä Powerin jälkeen. Korkeudesta katosi puolet, samoin päästä ja kaulasta. Alkuun vähän puolitehoilin eikä mennyt niin hyvin kuin olisi voinut.

Lähes koko tunti mentiin raviväistöjä. Kiva että tuli toistoja mutta ruvettiin vähän hyytymään. Onneksi sentään meno kuulemma parani loppua kohti. Taisi tulla jo ihan hyviäkin pätkiä. Suurin haaste oli saada eteneminen säilymään väistöissä. Ravi kun meinasi hiipua. Väistöt oikealle oli selvästi hankalampia. Huilasin yhden hienon esityksen jälkeen salaa hetken käynnissä pitkin ohjin.

Niilolla oli tänään parit ponivinkeet. Alkutunnista pelkäsi kissaa. Pudotin toisen jalustimen siinä hätkähdyksessä. Ei onneksi mennyt yhtä askelta kauemmas. Lopputunnista kun laukattiin ympyröillä niin säikähti muka autoa. Nosti turvan ihan taivaisiin ja menosuunta vaihtui sivuliiruksi. Vaan minäpä en tästä hätkähtänyt. Käänsin voltille miten kykenin ja pyysin lisää vauhtia. Poni sitten jatkoi pienen ämpyilyn jälkeen laukkaa eikä pelleillyt enää enempää.

Niilo nosti laukat kivasti käynnistä  Mutta muuten maiskuttelin niin paljon että ope käski olla hiljaa.

Ope suositteli lopuksi lämpimästi huomiselle itsenäistä että testaisin keskiaskellajit. Keskilaukka voi olla aika tiukassa.

Ongelmia:
ravin eteneminen väistöissä

Parannusta:
ei pukitellut
vasen laukka oli pyöreämpää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora