lauantai 29. syyskuuta 2018

Myy perinteisen vauhdikkaasti pikkuesteillä

Jätin ylimääräisen maastotunnin välistä koska en tuntenut olevani ihan täysissä voimissani vieläkään. Sinne olisin saanut Robinin. Keli oli kaunis aurinkoinen mutta yhä aika rapsakka. +8°C pintaan. Seuraavaksi siis iltapäivätunnille klo 15 Myy esteille. Tunnille tuli 6 ratsukkoa.

Etusiin pintelit. Edellisestä kerrasta onkin taas hetki. Myy oli ihanan kiltti karsinassa.

Ratsailla humma oli kivan rauhallinen ja yllättävän taipuisa. Alkuverkassa oli ohje että rauhallista laukkaa. Hypyissä vähän kiihtyi. Ensin tultiin vain ristikkoa, sitten parin esteen yhdistelmiä. Kaareva linja 3 askelta, toisella sivulla suora linja 3 askelta. Myy tuntui vähän ampailevan. Esteet menivät kuitenkin sujuvasti yli ja Myy hoiti myötälaukat itse. Esteet pysyivät aika pieninä, vasta vikalla kierroksella pysty oli n. 80 cm. Suurin ongelma oli tasaisuus. Hetkittäin vähän kiihtyi mutta sain kyllä esteille kiinni eikä niille tultu holtittomasti. Osa paikoista tuli vähän lähelle, osa jäi vähän kauas.

Odotellessa pidin ohjat kädessä ja taivuttelin. Oikea kierros toimi käynnissä yllättävän hyvin. Vasen oli kankeampi.

Ei tehty mitään kovin ihmeitä eikä tullut mitään mieleen painuvaa kommentointia. Aika perusmenoa, päästiin hyppelemään.

Loppuverkassa Myy oli vastaanottavainen. Harmillisesti ei ollut siinä enää kunnolla aikaa työstää. Ravailin pari ympyrällistä enemmän kuin olisi ehkä tarvinnut.

Ongelmia:
ei kovin tasaista esteillä

Parannusta:
hoiti myötälaukat itse
kaikesta helposti yli
yllättävän taipuisa ja rento

Nanne kuvasi tuntiamme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora