lauantai 5. elokuuta 2017

Vihdoin Ylirannan maastoesteillä

Iltapäivällä Ylirannalla jatkettiin samoilla hevosilla. Luvattiin että Karri syttyy maastossa. Ei se pahemmin syttynyt mutta siellä tasaisuus ei haitannut. Liikkui kyllä kun muisti pyytää.

©Salla Aalto

Hypättiin tallin pihalla selkään ja käveltiin muutama minuutti maastoesteiden luo. Täällä kaikki esteet olivat aukealla nurmikentällä näköetäisyydellä. Esteiden väleissä meni hiekkapolkuja, joten märkäkään nurmi ei estä hyppäämistä. Keskellä oli ns. lampi, joka oli nyt ihan kuivana.

©Mira


Aloitettiin pareittain käymällä haistelemassa esteitä ja vähän ravailemassa. Sitten laukattiin yksitellen vähän takalenkkiä. 22,2 km/h meillä.

©Salla Aalto

©Salla Aalto

Hypyt aloitettiin pieneltä tukilta. Sen jälkeen taidettiin tulla yksittäinen valkoinen A-este ja lopuksi tukki ja molemmat A-esteet putkeen. Lopulta päädyttiin kaverille vetohevoseksi ja saatiin ylimääräinen bonuskierros.

©Salla Aalto

Hypättiin myös tukkipino, ns. portti, matala huilu, pikkuruinen banketti ja lopuksi talo. Katkenneista puomeista tehty portti oli päivän ainoa hepan mielestä jännä este. Sen lähestymisessä kiemurreltiin mutta päästiin yli. Tultiin keskimäärin 2 esteen tehtävinä.

©Salla Aalto

Talolle saatiin sakkokierros ja laukan piti olla vähän reippaampaa. 24 ja risat löytyi sitten uusintakierroksella ja kivasti meni.

©Salla Aalto

Vaikka välillä satoi niin sitä tuskin huomasi ratsailla. Nyt Karri oli paljon parempi ratsu kuin kentällä. Edelleen vähän rauhallinen mutta tässä hommassa on vain plussa jos ei hörhöillä ja tuijotella ympäriinsä.

©Salla Aalto
Ongelmia:
vähän jännitti osaa esteistä
portille kiemurteli

Parannusta:
kaikesta yli
ei mitään omia vinkeitä

Mira ja Salla kuvasivat hyppyjämme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora