sunnuntai 27. elokuuta 2017

Tavelan maastoesteille

Sunnuntaina oltiin aamulla onneksi vasta jälkimmäisessä ryhmässä eli klo 11 ratsailla. Ohjelmassa maastoesteitä. Ratsukseni sain yhden himoitsemistani tammoista, pikkuisen Nikitan. Niukasti hevoskokoinen (n. 152 cm) WPB, ei onneksi kovin kuikelo vaan tuntui ihan sopivan kokoiselta.

Harmaa laavu.
©Oona

Ratsukoita tällekin tunnille tuli 5. Alkuverkat mentiin kentällä. Otin esteraipan mukaan ja alkuverkassa tamma olikin pikemminkin heräteltävä kuin reipas. Aika perus. Mentiin askellajit läpi ja sitten siirryttiin nurmen puolelle ravailemaan.

Alashyppy.
©Oona

Maastoesteet oli hauskasti aidatulla nurmikentällä. Osa näytti aika mineiltä mutta osassa oli säätövaraa ylemmäskin. Nikita oli näitä juuri eilen loikkimassa, joten en jaksanut näyttää esteitä tammalle.

©Oona

Alkuun loikittiin niitä yksitellen sangen minikorkeuksilla. Koivutukkia etureunalla, sinisiä tynnyreitä ja bankettia ylös ja alas. Taidettiin tulla takareunankin tukki.

Vesimattopysty.
©Oona

Ensin loikattiin pikkurata pikkukorkeuksilla. Olikohan siinä jotain kuutisen hyppyä. Meni ihan mukavasti eikä ratsuni juuri herännyt vaan yhä sai ratsastaa eteen. Kaksi jälkimmäistä rataa saatiin vähän isompia esteitä ja nämä tallettuivat videolle. Pari väärää laukkaa ja yksi vähän epämääräinen hyppy laavulle. Korkeimmat olivat ehkä 80 sentissä ja empimättä mentiin kaikista yli.

Portti.
©Oona

Oli mukavaa eikä erityisen jännää. Eikä ratsu ruvennut kunnolla heräämään kuin vasta loppuraveissa. Kivan tasainen ja varma peli. Loppukäynnit käytiin maastolenkillä kohti järveä muttei ehditty sinne asti.

Joanna videoi menoamme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora