maanantai 21. elokuuta 2017

Suokkitammailu esteillä jatkui innareilla

Maanantaina tuli taas juonipaljastuksena tuntikaverilta etukäteen että menen Sokerilla. Ratapiirros tuli samassa. Ratsukoita tunnille 4 ja kelinä viilenevä puolipilvinen n. +16°C.

Päivän rata.

Sokeri oli valmiiksi hommissa ja tämä oli sille kolmas tunti putkeen. Edellisellä oli liikkunut ihanan reippaasti. Jätin kannukset matkasta mutta eteni silti ihan hyvin. Vähän lisäsäpäkkyyttä olisin paikoin kaivannut.

Tunti aloitettiin taas kuskijumpalla. Venyttelyjen lisäksi sammakoita, 20 kertaa 3 sekuntia, kädet pään päälle. Yllätyin että omat muuvini kelpasivat hienosti. En osannut laskea kuin kolmeen (sekuntiin) kerrallaan niin toistoja tuli jotain 8 ja 30 väliltä.

Ennen laukkoja tultiin jumppaa ravissa. Vähän kolisteltiin muttei ehkä pudotettu mitään. Kun pressasin enemmän niin hyppi laukassa. Luulin että tulee huutia mutta ope olikin tyytyväinen. Sitten laukassa sama. Lyhyellä hevosella välit meinasivat jäädä pitkiksi. Löytyi ne vaihdotkin muistaakseni lopulta.

Sitten loikittiin okseria kahdeksikolla. Ekan kierroksen jälkeen tuli sanomista että hypätkää keskeltä. Mentiin tyylillä ja löytyi myötälaukatkin. Muita sitten hiillostettiin lisää ja minä taivuttelin hummaa käynnissä. Vasemmalle oli vähän nahkeampi.

Rata hypättiin kahdesti. Vasemmalta jumppa, vasemmalle, okseri valopäädystä poispäin ja kaksi takareunan pystyä. Toisella kierroksella sain ainoana hypätä kolmannenkin pystyn. Ekalla kierroksella Sokeri vähän liiraili, hypyt ok. Toisella kierroksella ohjautui siistimmin mutta pudotettiin sekä jumpan vika että okseri vaikka lähti ihan hyvin. Takaset kopsautti alas. Ekalla kerralla takakaarteeseen tuli 4 askelta vähän epätasaisesti (kaverit oli jättölinjalla ja se hidasti). Toisella kerralla vähän omavaltaisesti suihki kolmeen ja vika väli tuli vähän mutkalla.

Lopuksi hypättiin vielä okseri, ehkä vain kerran? Korkeintaan kahdesti. Näytti pieneltä ja ylittyi helposti, tarkistusmittaus sanoi 87 cm.

Loppuraveissa oli suht tasainen mutta vasemmassa kierroksessa vaati sisäohjan tuen että pysyi pyöreänä. Olisin halunnut vähän korkeampaan muotoon. Loppukäynnit käytiin laavulla.

Ongelmia:
joitakin pudotuksia
vähän yritti kanttailla

Parannusta:
ope oli sangen tyytyväinen menoomme
laukassa taipui ainakin parin askeleen verran
87 cm tuntui pieneltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora