sunnuntai 20. elokuuta 2017

Harrasteen rata osissa

Sunnuntai alkoi aurinkoisena mutta tuulisena. T-paidassa silti maastoesteille. Tintin kanssa jatkettiin.

Mennessä humma oli vähän löysä. Ravissa rupesi takomaan vauhdin noustessa. Himmailin sitten perällä niin ettei kopinoita kuulunut.

Ensimmäinen missio oli kävellä aiemmin hyppäämämme minirata läpi. Ajattelin että tämän jälkeen hypätään se. Mutta se olikin iltapäivää varten valmiiksi.

Lähdettiinkin hyppimään harrasteen rataa, nyt useampi este kerrallaan. Eikä mitään verkkahyppyjä pohjille. Ensimmäiset 5 estettä peräkkäin. Tässä vaiheessa hyppyvuoromme oli kolmesta keskimmäinen ja mentiin ihan maltillisesti. Kahdelle ensimmäiselle Tintti jopa vähän empi. Ylöshyppy oli siisti, renkaat ok ja tynnyriin taas vähän kopsahti.

Tämän jälkeen meidät jätettiin taas vikoiksi ja tamman kierrokset nousivat yksin odotellessa. Kolmesta seuraavasta esteestä ensimmäinen taidettiin tulla taas aika reippaasti ja juureen. Kaarteet mentiin poniväleinä eli huomattavasti enemmän kuin puokille ehdotetut 6 ja 5 askelta. Jotain 7 pintaan. Kaksi seuraavaa kuitenkin ylittyi sujuvasti.

Sitten yksittäinen U-risu. Ihan ok.

Lopuksi lankku, tukki ja sianselkä. Lankulle tuli taas muistaakseni hyvä hyppy. Välissä taisi taas kiihdytellä. Vikalle tuli hyvin ja näin paikan jo parin askeleen päästä. Vaan sitten rupesikin epäröimään, himmasi ja otti vielä yhden askeleen. Ratsastin päättäväisesti yli mutta hypystä ei tullut niin sujuvaa.

12 hyppyä neljässä osassa oli siis aamupäivän treeni. Ei hypätty enempiä vaan käytiin vedessä kahlaamassa ja takaisin tallille.

Ongelmia:
epäröi kolmelle esteelle
kiihdytteli parissa välissä
oli aika kierroksilla yksin omaa vuoroa odottaessa
oli vaikeaa muistaa pitää jalat kiinni kun ratsu kiisi liian lujaa

Parannusta:
yksi hieno hyppy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora