perjantai 2. kesäkuuta 2017

Perjantaina vielä toiveratsuilla

Perjantain sääennuste lupasi sateen uhkaa ja +16°C. Olikin positiivinen yllätys kun paistoi aurinko. Pakko oli vaihtaa hyppyreissulle lyhythihaiseen paitaan kun tuli kuuma jo odotellessa. Heppatoive ykkönen meni läpi ja kolmatta päivää hyppäsin Tip Toella.

Mentiin koko reissu aika tiiviisti eikä juuri kävelty väleissä. Käytiin kauhukuja ja hypättiin taas peltojen välissä, laukattiin alapellolla ja tultiin perään muuri ja pari tukkia. Siinä taas kun käytiin ravissa niin rytmi katosi ja tuli aika kamala loikka ekalle tukille. Alkumatkasta olisi saanut vähän päästellä suoralla mutta edessä oli hitaampi kaveri niin ei mahduttu. Kiilasin jatkossa niiden ohi. Kauhukujalla päästelin esteiden välissä vähän omin lupineni. Tänään piti pidättää aika kovaa että sain tamman hidastamaan. Nyt hypättiin myös kauhukujan jatke eli 3 estettä takaisinpäin.

Pääosin menin meistä noin neljäntenä ja se oli hyvä paikka. Edessä ei ollut hidastelijoita vaan edettiin vetoporukan vauhtia. Ehkä olin itse vähän hyydyksissä sillä taas tuli useampi huonompi ponnistuspaikka ja sitä myöten huonompi hyppykin. Onneksi Tip Toe oli turvaratsu, joka meni yli vaikka sähelsin mitä. Vasemman yläpellon isommat renkaat hypättiin aika kaukaa mutta heppa ei empinyt yhtään millekään esteelle.

Välilammessa ei käyty. Vikana hyppynä tultiin pikkulasku lampeen ja tukki lammessa. Ihan ok. Koko reissu mentiin reilussa tunnissa ja vähän lyhyeltä se tuntuikin.

Vasta kun palattiin tallille niin satoi vähän. Loistava ajoitus.

Ongelmia:
välillä piti pidättää aika kovasti
ponnistuspaikoissa oli vähän hakemista
oltiin aika lyhyt reissu

Parannusta:
kaikesta empimättä yli
keli oli hyvä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora