sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Kaverimaasto hiekkakuopille

Sunnuntaina lähdettiin kolmisin maastoon jo aamupäivästä. Hyvä niin sillä iltapäiväksi oli luvattu sateita. Lämmintä oli silti vähän päälle +20°C ja aurinkoista. Lähdin sitten topilla. Ratsuksi meinasin saada Sokerin kun olin kuulemma ollut vähän vastahakoisen kuuloinen Limozasta. Tahdoin kuitenkin nopean pv:n, joten sain Limozan. Tänään tamma oli supertolkku kaikin puolin. Martingaali jäi laittamatta muttei haitannut.

Mentiin hiekkakuopille ja vähän harhailtiin ennen oikeaa risteystä. Löydettiin kuitenkin. Hepat heräsi loppumatkasta ja Limoza ravasi metsässä Pikun perässä aika tohinoissaan. Mennessä oltiin keskellä tai vikana.

Ensimmäinen laukkakierros mentiin suht rauhallisesti. Tultiin perästä. Loppupuolisko mentiin käynnissä ja ravissa. Toiselle kierrokselle päästiin keulille eikä Limozaa tarvinnut hoputella. Reilu 40 km/h jo tässä. Alamäkeen otettiin raville. Sitten rupesi aika loppumaan kesken ja ei kävelty lenkkiä ympäri vaan vaihdettiin lopulta suuntaa ja laukattiin samaa reittiä takaisin. Limoza kiihdytti taas ihan omasta halustaan ja pinkoi menemään. Laukka vaihtui pari kertaa muttei mitään pomppuisaa. 44 km/h enkä edelleenkään pyytänyt vauhtia. Nautin maisemista. Suokit ei pysyneet perässä ja rupesin vähän himmailemaan.

Lopulta laukattiin vielä mäki ylös. Tämänkin jälkeen tammalla olisi ollut vielä menohaluja. Metsätyökoneista päästiin Pikun perässä ihan ongelmitta ohi. Paluumatka tultiin samaa lähiöreittiä ja ravailtiin pientareella. Kerran piti tällä pätkällä pysähtyä potkimaan meidän läjiä pois asvaltilta. Myöhemmin tein saman risteyksessä. Loppumatka mentiin käynnissä mutta hepat tuntuivat yhä sen verran huohottavilta että käytiin vielä lenkki laavulla.

Limoza oli sen verran läpimärkä että pääsi pikasuihkuun. Tarhassa kävi heti pyörimässä.

Ongelmia:
ratsu kakkasi kahdesti väärään paikkaan ja piti potkia läjiä
ei löydetty ihan suorilta kuopille

Parannusta:
tamma tosi tolkkuna
oli kiva viilettää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora