torstai 1. kesäkuuta 2017

Day 4, raining

Torstaina satoi vettä. Poolon päälle takki ja housujen päälle rainlegsit. Ehkä eilinen huokailuni Shannonin ikävästä (myytiin Ruotsiin) vaikutti ja sain aamun hyppelyille eilisen sileän maaston tammani Izzyn.

Kävellessä heppa oli yhä vähän hidas. Laukassa oli vauhtia hyvin ja sai pidättää. Pysyi kuitenkin käsissä. Siitä en niin välittänyt että aina hidastaessa (eli laukasta käyntiin/seis) veti päätä alas.

Käytiin hyppäämässä kahdeksikko ja hypättiin jotain muitakin useamman esteen pätkiä. Jo alkuun huomasin että heppa hyppää mieluummin kaukaa kuin läheltä eikä ole kovin vesi-innokas. Reissun aikana tuli kymmenkunta hyppyä kun lähdettiin mielestäni loikkaan noin askelta liian aikaisin. Pysyin kyllä helposti mukana mutta osa tuli ihan yllätyksenä enkä aina ollut ihan nätisti mukana. En vetänyt suusta mutta ohjat lipesi ainakin kerran ihan kokonaan. Myös minihyppy vedestä ylös oli tamman mielestä suuruusluokkaa 120 cm okseri.

Ei otettu kieltoja mutta yksi uusinta kun viimeinen tukki jäi hyppäämättä koska en tajunnut että sekin pitää tulla. Onneksi tähän sai samalla uusittua tuon hypyn vedestä ylös ja nyt meni paremmin. Olin ihan tyytyväinen että välilampeen ei menty nyt alashypyillä. Muuten tultiin alashyppyjäkin ja meni ihan ok. Erityisempiä kehuja ei tullut ja omasta mielestäni ratsastin huonohkosti.

Puskien läheisyydessä tamma yritti syödä lähes aina kun oli tarpeeksi lähellä. En tykännyt. Pidemmällä laukkapätkällä yritin mennä kaverista ohi mutta Izzyllä kilahti päässä. Kun tajusi että mennään ohi niin rupesi pomppimaan ihan omiaan. Pää ylös ja perä maahan, ei sitten mentykään ohi. Ei onneksi loikkinut mitään kovin isoja.

Keli oli märkä ja ns. vedenpitävä takkini kastui läpimäräksi. Ehkä jo ensimmäinen pesukonepesu oli sille liikaa (oikeanlaisella pyykkiaineella jopa). Onneksi oli niin lämmintä ettei tullut vilu. Vielä suuremmaksi onneksi oli kuivat vaihtovaatteet mukana hanskoja myöten.

Hack eli sileän maasto jätettiin liiallisen märkyyden vuoksi välistä. Olisin hyvin voinut mennä.

Ongelmia:
hidastaessa veti päätä alas
yritti syödä
oli märkää
lähti välillä holtittoman kaukaa hyppyihin
vesihypyt oli välillä muutenkin erikoisia
meinasi lähteä pomppimaan kun oltiin laukkaamassa kaverin ohi

Parannusta:
kaikesta yli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora