maanantai 15. helmikuuta 2016

Paluu hangille

Maanantaina oli tunnit, jee! Perjantaina ja lauantaina nimittäin ei ollut kostean takatalven vuoksi. Tänään sitten ratsastettiinkin hangessa. Yllättävän vähän tilsaantuvassa. Mennessä oli nollakeli ja siitä hiipi aavistuksen pakkaselle.

Ratsuksi ekalle tunnille oli merkattu Ressu. Vaan eihän Sokeria voinut jättää liikuttamatta, joten päädyin vaihdoksen uhriksi. Vaikka eipä tämä haitannut yhtään. Varmasti oli Sokerin kanssa helpompaa. Ihana oli myös aloittaa tunti ihan reilusti valoisalla. Vasta puolessa välissä laitettiin valot päälle. Ratsukoita poppoossa oli 4.

Ihana talliapu auttoi hepan kuntoon. Satulavyön kiristyksessä tamma vähän yritti louskutella mutta törmäsikin vain käteeni. Ratsailla pohdiskelin eilen Heponiityn luennolla kuulemiani asioita tasapainosta. Sokeri oli aika tasainen mutta vähän pitkähkö ja toisinaan piti omia mielipiteitään parempina. Hidastaminen kulmaa kohti ei aina huvittanut ja välillä teki mieli vähän kiiruhtaa.

Aika perusmenoa tämä tunti. Pääty-ympyrää ja siirtymiä. Pääty-ympyrällä laukattiinkin. Laukat nousi näppärästi ja raviinkin päästiin pisteessä. Lopputuntia kohti tamma ryhdistyikin. Vaikka olisi halunnut mennä matalana. En päästänyt sitä painamaan käsille. Tuli ihan hyvä.

Ongelmia:
vähän matala

Parannusta:
kuuliainen
laukat nousi hyvin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora