sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Kaverimaastoa vetämässä

Sunnuntaina oli maastopäivä. Kaisa teki meille hyvät suunnitelmat kuinka edetään. Keli oli nollissa ja luvattu auringonpaiste puuttui.

Hempan kanssa päästiin vetämään letkaa. Käynnissä vauhtia olikin enemmän kuin kavereilla. Yritettiin tehdä vähäautoinen lenkki mutta vastaan tuli ties mitä. Toinen traktori pysäytettiin ilman ongelmia eikä Hemppa sanonut autoistakaan mitään mutta ravihevosen kohtaaminen käynnissä oli jännää. Ensin peruutettiin Paven taakse ja kun raippasin eteen niin meinattiin käydä ohituksen aikana ojassakin. Onneksi vaan meinattiin. Lisää treeniä siis.

Otettiin joitakin ravipätkiä ja rauhallinen laukkapätkä. Kivasti meni. Metsässä käveltiin pitkin ohjin ja Hemppakin oli rauhallinen.

Käytiin saattamassa Pave takaisin tallille ja tallin pihassa Hemppa näki jotain jännää ja loikkasi vähän eteenpäin.

Mentiin Vaken kanssa ottamaan vielä laukkapätkät Hangaksentielle. Mutkassa tuli vastaan kaksi autoa, joista toisella oli peräkärry. Hemppa vähän jännittyi ja pysähtyi mutta käveli kuitenkin pyynnöstä ohi. Suoralla ravattiin ja laukattiin. Ravissa Hemppa tuntui katselevan taakse että pysyykö Vake mukana. Laukassakin meni aika rauhassa. Poispäin max 25 km/h. Paluumatkalla laukka venyi itsestään paremmin ja huiput oli nyt 30 km/h pinnassa. Pohja oli sen verran luminen ettei lipsuttu yhtään.

Matkaa tuli yhteensä n. 13 km. Keskinopeus 7,4 km/h. Oikein kiva lenkki. Karsinassa tosin huomasin että toinen etukenkä oli löystynyt ja muutama naula oli mutkalla.

Ongelmia:
pelottavat ravikärryt

Parannusta:
tolkku ratsu

Kaisan kuvakulmasta meidän laukkaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora