torstai 18. helmikuuta 2016

Onnistumispaineita rentouden suhteen

Torstain iltatunnille ei tullutkaan vompattia (Roze) tai Ressua vaan viime viikon tapaan Limoza. Tuntui että siitä oli jo ikuisuus. Tänään meitä oli täydet 6. Meinasi alkuun vähän iskeä suorituspaineita. Tällä viikolla kun on kaikki hepat kulkeneet sangen kivasti. Sitähän jopa saattaa erehtyä luulemaan että on oppinut ratsastamaan.

Alkutunti tehtiin kolmikaarista ja ai kamala mitä jäykkistelyä. Etenkin oikea kierros oli aikamoista suorin vartaloin askellusta. Yritin taivuttaa mutta estekonstit eli johtaminen kiellettiin. Yritin sitten vähän nostella sisäkättä. Pieniä parempia pilkahduksia tuli uralla kun kuuntelin käsillä miltä tamma tuntuu. Vaan vasta kun saatiin opelta pari hetkeä täsmäopetusta niin Limoza loksahti palvelutuulelle. Konstit oli lisää jalkaa, varsinkin sisältä. Hetken meinasi jo iskeä epätoivo kun alkuun tuntui niin vaikealta.

Laukkoja otettiin välikäyntien jälkeen pitkille sivuille. Ensimmäinen oikean nosto oli aika farssi mutta kyllä se siitä parani. Nousivat kuitenkin myötäisinä ja lopulta rupesi kulkemaan sisäjalan ympäri. Vika siirtyminen laukasta raviin tuli pyöreänä ja kulmankin taipui sisäjalan ympäri. Siitä palkkioksi tuli loppuravit. Hyvä!

Sekä loppuravit että hölköttely ennen välikäyntejä oli aika tasaista uran tamppaamista. Alkuun jaksoi työstää mutta lopulta tuli sellainen olo että vähän vähempikin olisi välttänyt.

Ongelmia:
takkuinen alku oikealle taivuttamisineen
en kuullut ihan kaikkea opetusta

Parannusta:
muuttui kivaksi ja tasaiseksi
laukat nousi ok ja myötäisinä
ei tullut tilsoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora