torstai 17. heinäkuuta 2014

Väärinymmärryksiä ja päämäärätöntä haahuilua

Torstaina aamulla oli kaikille koulua. Ratsukseni sain ison suokkitamma Meilin. Asiallinen hoitaa, mukavakin. VIHDOINKIN päästiin kentälle. Me mentiin märemmälle estepuolelle. Opena oli yksi harjottelijoista. Ratsukoita 6.

Tunnilta tuntui puuttuvan punainen lanka. Välillä mentiin uraa pitkin, välillä oltiin pääty-ympyrällä ja toisinaan vaihdettiin käynnissä suuntaa. En tiennyt että tarkoittiko ”antakaa kävellä hetki” huilaustaukoa pitkin ohjin.

Meili eteni kivasti. Kuolaimena oli gag, joten kulki suht oikeinpäin ihan senkin takia. Hetkittäin myötäsi. Jotain pientä viilausta taisi tulla että ulko-ohja paremmin käteen ja käännä etuosaa. Keskityin tekemään pieniä pidätteitä etten jäisi vetämään.

Välillä tehtiin huolellisia kulmia. Sitten mentiin harjoitusravia ja laukannostoja kun mahtui. Nosti laukat kivasti mutta raviin tultiin vähän vyöryen. Open ohjeet menivät välillä ohi. Muistelen että omat ratsastusyritykseni menivät vielä ohjeiden kanssa ristiin. Yritin pidättää ja käskettiin ratsastaa eteen ja toisinpäin. Meinasin tuskastua ja keljutti hetken. Lopulta sain keskusteltua asiat selviksi ja saatiin pahimmat väärinymmärrykset ratkottua.

Kovin onnelliseksi en tästä tunnista silti tullut. Yhä jäi vähän hämärän peittoon että mitä haettiin ja päästiinkö siihen.

Ongelmia:
en ymmärtänyt mitä haetaan
laukan jälkeen ravissa vyöryi

Parannusta:
meni hyvin suoraan
kiva laukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora