torstai 10. heinäkuuta 2014

Privaattiesteitä kaksin

Torstaille oltiin sovittu extraestetunti. Enempiä kuskeja ei löytynyt, joten mentiin kaksin. Ratsukseni valikoitui eilisten keskustelujen perusteella Jatsi. Toivottiin tekniikkaa ja ratapiirroksessa oli yksi 21 metrin linja sekä ekalta myös melko tiukka kiemura, 4 laukkaa oikealle pystylle ja siitä taas 5 laukkaa vasemmalle okserille.

Verkassa huomasin että ravi oli taas läysähköä. Laukassa oli kaksi vaihdetta. Normaalisti lujaa ja erityisen lujaa.

Alkutunnista tultiin 3-4 laukan tiukkaa käännöstä sekä 3 innarivälin puomia siihen perään. Innaripuomeille Jatsilla oli vaikeuksia mahduttaa takasensa. Mutta hyvin kääntyi ja kaarteeseen mahtui 4 askelta.

Kiemurat alotettiin kahdella esteellä. Sitten okseri pikkuhiljaa ilmaantui ensin pystyksi, sitten okseriksi. Jatsi vaihtoi laukat hienosti kun muistin kertoa minne mennään. Vauhtia oli reippaasti mutta pääosin saatiin hypättyä esteet suoraan.

Lopuksi tultiin suoraakin linjaa ja esteet nousi. Sain puhuttua 21 metrin linjaan 5 laukalle puolisen metriä lisää pituutta. Mahduttiin. Lopulta korkeutta oli 80 cm ja ongelmitta mentiin yli. Kuulemma edelleen 20 cm ilmavaralla. Oli kivaa! Ihanan innokas heppa mutta kuitenkin varma hyppääjä.

Ongelmia:
laukansäätely

Parannusta:
laukat vaihtui hienosti
helposti kaikesta yli
KIVAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora