sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Merimaastossa Sulolla

Lauantain alotin kahden tunnin merimaastolla. Ratsuvaihtoehtoja taisi olla enää Sulo jäljellä. Mikäs siinä. Siirtymiin laitoin satulan kuten kaikki muutkin. Mentiin pelkkää käyntiä ja Sulo oli 100 % asiallisesti. Hyvin olisin pärjännyt satulattakin. Ratsukoita oli koko poppoo liikkeellä, 7 siis. Aurinko paistoi ja oli ihan lämmintä.

Merellä mentiin aluksi ravia ja laukkaa rantavedessä satuloiden kanssa ennen uintipuuhia. Kivasti Sulosta irtosi vauhtia. Sitten satula ja vaatteet pois ja uimapuuhiin. Sulo ei ollut kovin innokas uimari vaan muutaman vedon jälkeen kääntyi aina nopeasti kohti rantaa. Ohjaus ei siinä vaiheessa toiminut kovin hyvin.

Kertaalleen luikahdin selästä alas mutta syvemmältä pääsi helposti loikkaamaan takaisin kyytiin omin avuin.

Lopuksi rallateltiin vielä laukkaa rantavedessä ilman satulaa. Jiihaa! Eikä tullut mitään sivuloikkia. Otettiinpa muutamat katrillityylin valokuvausposetkin kuinka laukataan kaikki rinta rinnan. No, ainakin yritettiin.

Lopuksi kuivaus, vaatteet ja satula niskaan sekä käynnissä takaisin tallille ja lopuksi vielä varusteiden puunaus. Ihan hauska reissu mutta kerta kesässä riittää kyllä nykyään.

Ongelmia:
ruunan lievä uintihaluttomuus
ohjauksen puute uidessa (meinattiin keilata kuvaaja)

Parannusta:
ei loikkia
liikkui kivan reippaasti

GoPro oli mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora