maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kiimingissä kaksin estetunnilla

Maanantaina lähdettiin Annen kanssa hyppäämään Ankille. Pääsin taas Ylirannalta puolitutun Liven kyytiin eli oikein arvattu. Kouluratsuna tämä oli reilu viikko sitten oikein tolkku (vaikkakin tuijottelija). Estekäyttäytymisestä olin kuullut monenlaista, mm. taidon nopeisiin kieltoihin. Tänäänkin taidettiin vähän jännittyä joissain kohdissa kenttää.

Alkuverkka taidettiin ottaa itsenäisesti. Tehtävät alotettiin ravipuomisuoralla. Etäisesti muistelen että esitettiin aika epätasaista menoa. Sitten tultiin kavalettia laukassa kummastakin suunnasta. Ei juuri muistikuvia. Sitten tultiin ristikkoa ja pystyä kahdeksikolla, kummallakin oli maapuomit. Taisi olla niin etten huomannut muutoksia tahdissa enkä tajunnut itse koska meno on hyvää. Välissä taidettiin hypätä jumppaa, johon otettiin yksi kielto ehkä loppuun (okserille) kun laukka hyytyi tai jotain muuta. Pysyin silti tukevasti kyydissä ja seuraavalla yrityksellä päästiin yli.

Lopuksi hypättiin vielä rata. Ekana esteenä oli pelottavan iso okseri. Tyssättiin myös sille. Ehkä osin sen takia etten ollut itse menossa yli. Vaan yhä pysyin helposti kyydissä ja uudella yrityksellä ylitys onnistui. Kakkospysty sekä myös kolmosena ollut kiinteä talo selvittiin yli. Ekalla yrityksellä! Eikä jumppakaan tainnut aiheuttaa ongelmia. Jos saatiin sakkoja niin jotain alusta. En muista.

Live taisi olla ihan hauska hyppyheppa ja turhaan jännitin sen kieltoja. Ihan ratsastettavissa oleva. Esteet oli max n. 80 cm.

Ongelmia:
kaksi kieltoa
luultavasti tuijottelua
kuski alisuoriutui kieltojen pelossa

Parannusta:
kuski pysyi kyydissä
mökkieste meni ongelmitta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora